Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (129)

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Film se dá přirovnat ke chlapovi z kasy u kolotočů. Nějak Vás neosloví, ale chce zaplatit pouze za zážitek a atrakci. U tohoto filmu je to 3D. Nic jiného tady nefiguruje.

plakát

Pokoj (2003) odpad!

Tak jsem si sehnal nejrozporuplněji hodnocený film tady. A co teda? Film je naprosto vypatlanou sračkou, ale nemůžu říct, že jsem se nudil či z části nebavil, ale co již bylo řečeno zopakuji - debilní dialog a hlavně smích hrdiny. Šílené!

plakát

Zachraňte Willyho! (1993) 

Nemám rád tyto filmy. Třičtvrtě doby je depresivní, že byste si nejradši brali prášky místo herců a poslední tři minuty jsou největší happy endem na světě. Nehledě na vydíravosti takových filmů.

plakát

Santa má bráchu (2007) 

Mám rád takovét Vánoční filmy, i když jsou hrozně naivní :)

plakát

Kuky se vrací (2010) 

Pěkné, lež jednotvárné. Jednou vidět a stačí.

plakát

Prokletí (2005) 

Docela sračka od Crawena, čekal jsem ví, ale na druhou stranu je t film dobrej na nudný sobotní večer. Je oddychovej, ale nečekejte, že se u něj třeba leknete nebo že Vám začne tlouct rychle srdce ... vůbec!

plakát

Shrek: Zvonec a konec (2010) 

Od nepříliš podařeného třetího dílu se vracíme do velice příjemného čtvrtého dílu, ktrý mě opravdu překvapil. Návrat ke pravému Shrekovi (nebo alespoň na chvíli) se opravdu podařil.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Takové jalové to bylo. Začátek mě fakt utvrdil v tom, že jsem si konečně půjčil v DVD půjčovně normální film, ale pak přišla druhá půlka a v ní zvrat. Film se stal porprůměrným a jedině tak efekty se dají ohodnotit.

plakát

Zapomenutý ostrov (2008) 

Na sobotní večer pěkné, ale příběh jako z pohádky mě moc neohromil.