Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (187)

plakát

Banda - Velká jízda (2020) (epizoda) 

"Don't worry. Daddy's home". Vynikající start druhé série! Giancarlo Esposito se jako první, krom Butchera, postavil Homelanderovi, divím se, že mu nepraskla žilka. Takhle se mi to líbí. A Antony Starr? Roli Homelandera si těžce užívá. 5*

plakát

MOST! - Epizoda 4 (2019) (epizoda) 

V Budějovicích už jsou trochu dál, to je pravda. No díl začal zcela famózně, snědá tíseň mě smíchy málem zabila. Franta je opravdu borec. Nabraný směr, kterým se seriál ubírá je již více než zřejmý, ale už to nepůsobí jen jako holá sranda, a zároveň začíná to mít vážnější podtext. Plná palba je pro tenhle díl jasná. "Já jsem domestikovanej, a tydle tadyty moji bratranci ještě ne." a málem jsem lehl pod stůl.

plakát

MOST! - Epizoda 3 (2019) (epizoda) 

"Ty vole, tak jsi levák nebo pravák? To je úplně jedno." Zatím nejlepší díl vůbec. "Ty vole Edo, tys ho zabil. Se nerozhlíd." Dycky Most!

plakát

MOST! - Epizoda 1 (2019) (epizoda) 

Česká tvorba? Tohleto? Maximálně mi to vyrazilo všechna slova. Martin Hofmann je vynikající a dvojice Prušinovský, Kolečko, došlo na úplnou hranu všeho možného, možná i nemožného. Humor bude pro někoho odporný, někomu jinému zase naopak skvěle. Osobně se divím tak vysokému hodnocení. Na druhou stranu, já to beru, hodně mě to baví a ještě víc příjemné je na tom to, že to je české. Děkuji. 5*

plakát

The Grand Tour - Colombia Special Part 2 (2019) (epizoda) 

Colombia Special Pt.2. Pokračování krasojízdy, která se samozřejmě neobejde bez nutných patálií, aby se divák nenudil. Nejprve jsem myslel, že budu muset snížit hodnocení, ale vtípky a výmysly, se kterými ti tři maníci přišli, mě dostávaly do kolen. Jeremy, kterej vypadá, jak kdyby ho vykopali v pyramidě, vybrali ze sarkofágu, vypadajíc tak strašně seschle May okomentuje, že by ho nedali ani do britského muzea. Následující lov na medvěda, úprava vozidel, Hammondovo Silverado jako most pro ostatní 2, aby ho následně museli přejet znovu. Hledání hrocha, který normálně v Kolumbii nežil, avšak nějaký "Pablo (Escobar), který je si je pořídil domů, ale zastřelili ho policisté…", snažíc se, aby ani jednou neřekli "C-word" (pozn. Cocain;), kdy to nakonec posral James. Nemohu prostě jinak. Vynikající díl. Tyhle Brity fakt zbožňuju. Na konec musím uznat to, že když jsem viděl panorámata Kolumbie, hory, řeky, celkově tu přírodu, tak bych se tam fakt jednou chtěl podívat, poněvadž ta příroda působí naprosto okouzlujícím dojmem. Sice bych nešel fotit jaguáry, medvědy, kondory a hrochy, ale za pár fotek v té zemi by to rozhodně stálo.

plakát

The Grand Tour - Colombia Special Part 1 (2019) (epizoda) 

Colombia Special Pt.1. Andy Wilman zadal ústřední trojici za úkol, pro Amazon, vyfotit 4 výrazné kusy zvířat v Kolumbijské džungli. Výlet je to plný fórků, narážek na celý svět a "světové problémy", podpořený charismatem všech zúčastněných, kdy několikrát zapojili celý štáb. Tentokrát uvidíme v akci Fiat Panda 4x4 (James May), Chevrolet Silverado pick-up (Richard Hammond) a (LGBT - lesbian, bacon, trans,…? :-D) Jeep Wrangler (Jeremy Clarkson).

plakát

The Grand Tour - Motown Funk (2019) (epizoda) 

Motown Funk. Tak tu máme třetí sérii, která začíná opět velice vydařeně. Uvidíme zde 3 naprosto nadupané "American muscle car" Ford Mustang RTR Spec 3’s, dragový speciál Dodge Challenger SRT Demon, a těžkou úpravu Chevroletu Camaro - The Hennessey Exorcist Camaro. Ústřední trojice lítá ulicemi předměstí Detroitu, přičemž si užívají neuvěřitelnou zábavu, stále se do sebe navzájem trefují, především do Hammonda, který dostal od Dodge zákaz závodit na silnici. Toto nakonec vyřeší blízkým letištěm, kde uvidíme i přerod silniční verze "Démona" do dragové verze, včetně výměny a nastavení ECU, tak výměny speciálních dragových kol. Parádní začátek.

plakát

Vaši dokumenty (2018) 

Nečekal bych, že na hru stylu Papers, Please někdo udělá film. Nicméně tohle se opravdu povedlo. Byrokracie ve své nejvyšší podobě. Sláva Artožce! Když sem "vytáhli" i situaci s Elisou a Sergiem, tak to mě dostalo. Plnej počet. https://www.youtube.com/watch?v=YFHHGETsxkE

plakát

Friends: The Stuff You've Never Seen (2001) (pořad) 

Tento seriál pravděpodobně nikdy nepřestanu milovat. Strávil jsem u něj mnoho a mnoho chvil, některé mě dokonce i dojaly, i když převážně to byla zábava, a to 100% prakticky po celou dobu všech sérií, takže když se k tomu všemu ještě můžu podívat na nepovedené scény - byť si myslím, že by jich mohlo být mnohem víc - tak to mi to opět vyvolává ten pitomý úsměv na rtech a vyvolává vzpomínky na některé silné díly. Asi je na čase, abych toto skvostné dílo oprášil a znovu se na všechny podíval.