Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

K tomuto seriálu se dá vytknout pouze jedna jediná věc: to že přestaly natáčet nové díly.

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Jo, naše planeta je překrásná. Nejvíc ze všeho se mi líbili ty malí medvídci vykukující z pelechu. Prostě úžasně zpracovaný dokument o přírodě.

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Na střední jsem to měl jako povinnou četbu. Ta knížka se mi tak zalíbila, že jsem neměl jinou možnost než ten film okamžitě shlédnout. S uznáním tvrdím, že filmové zpracování se velice vydařilo. Bez keců 5*.

plakát

Mechanik zabiják (2011) 

Jason Statham zahrál svou roli dobře (taky už v tom má zkušenosti po všech jeho filmech takovéhoto typu), bohužel námět filmu už je docela ohraný. Takže takový průměrný film s pár docela pěknými akčními scénami. Očekával jsem trochu víc, ale i tak si tento film zaslouží 3*.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Musím uznat, že to jak je tento film natočený mě velice překvapilo. Taková vyvážená směsice komedie, bojového umění a starých klasických videoher :) Tento film je zatím s nejpodivuhodnějším příběhem, jaký jsem letos viděl. Edgar Wright odvedl dobrou práci, ale chvilkami trošku fádní takže hodnocení bohužel průměrné.

plakát

Na vlásku (2010) 

Vtipnost, spád a akce, co víc si přát pro pobavení dětí i dospělých.

plakát

Sociální síť (2010) 

V životě bych nevěřil, že je možné na téma vznik Facebooku natočit takový vynikající film. David Fincher se zase ukázal. Dialogy jsou občas trochu rychlé, ale dá se to zvládnout. Nejlepší na filmu je ale hudba. Vžijte se do děje a poslechněte si ty detailně ozvučněné situace (u mě zvítězila schůzka v klubu - vysoká hlučnost okolního prostředí a zároveň zřetelně slyšíme každé slovo). Dobrý závěr: přidá si mě nebo ne???

plakát

Serenity (2005) 

Parádní zakončení skvělého seriálu. Bohužel ti co neviděli celou serii Firefly nepochopí plně souvislosti. Právě proto jsem si tento film šetřil a musím říct, že se to vyplatilo. Výsledné hodnocení je 5* a vřele doporučuji shlédnutí každému, komu se líbí kombinace vesmírného Sci-fi a westernu.