Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (16)

plakát

Navždy spolu (2012) 

Channingovi tyhle "budu o tebe bojovat do skonání světa" role hezky sluší, nejedno dívčí srdce určitě zaplesá. Co se týče Leovo pocitů, mohli je tam víc rozvést nebo zdůraznit, nevím. A ten konec mohl být taky lepší. I tak se na to ale pěkně koukalo a příjemně ubíhalo :)

plakát

Víkend (2011) 

Zdánlivě bez zápletky, upozorňující na problémy, se kterými se v běžném životě musi poprat. Ale všiml si někdo toho neskutečného náboje a romantiky? Ne takové, na kterou jsme zvyklí v amerických filmech, ale jiné, pravé.

plakát

Život je jen jeden (2011) 

Zezačátku jsem si říkala, že to asi vypnu - některé scény byly moc dlouhé. Ale potom jsem zjistila, že právě ta jejich délka plní svůj účel - člověk u krásných scén (pod vodou, v rajčatové bitvě, ve vzduchu, s býky) má čas přemýšlet. Ve filmu je totiž ukryto mnoho pocitů. Někoho by to mohlo nudit, mě to naplnilo. Není to násilné, nechává vám prostor pro vlastní myšlenky. A to vše ještě dopnují moc sympatičtí herci. :)

plakát

Bez kalhot (2012) 

Koho by u nečeho takového zajímal děj? Kdyby tam byla složitější zápletka, nevyniklo by to, co vyniknout mělo. 5 hvězd je za herce. A že hodnotím povrchně? No a? Konečně taky nějaký film pro holky. Každopádně by se na to mělo podívat i pár pánů - jen pro přestavu, (a možná pro vyvedení z omylu) jak má vypadat správný chlap :)))

plakát

Kouzelná romance (2007) 

Naivní princeznička, blbeček princ, pravá láska. Vždyť je to vlastně pěkná pohádka. Vlastně více pohádek v jedné, odehrávající se v dnešním světě.... Ideální když nechcete nad ničím přemýšlet nebo máte depku :)

plakát

A zase jedna Popelka (2008) 

ty vtipy byly tak stupidní, že jsem se jim fakt musela smát! :D

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Ještě si nechávám rezervu. Hodnotím po první sérii. Když jsem začla sledovat Community, myslela jsem si, že to bude průměrná blbost s hloupymi vtípky. Prvních pár dílu to tak i bylo. Jeff hajzlík, který vždycky i navzdory své sobeckosti všem pomůže a poradí a tak pořád dokola, navíc ti divní lidi...:D ale pak se to rozjelo...samozřejme, asi je nemožné abysme se sžili s každou postavou.... ale je to fajn. Jeffovi ty košile začly víc slušet a Abed je prostě skvělý. Zas jednou dobrý seriál :)

plakát

Jana Eyrová (2011) 

Krásný scénář s dechberoucími momenty a bez zbytečných plochých míst. Nádherné záběry, výborní herci, které si musíte zamilovat. Atmosfericky temnější, přesto nenásilné a něžné. Takto vypadá pravá romantika

plakát

Super náhradník (2006) 

Ono to je možná trapná americká komedie pro třináctileté puberťáky, ale když to porovnám, tak narozdíl od ostatních podobných filmů si to aspoň na nic nehraje a je to proste jen blbina na zkrácení dlouhé chvíle.

plakát

Zkažená úča (2011) 

A to mělo být jako o čem? Na tenhle film jsem se dívala jen kvuli Jasonovi, jelikož Cameron ani Justina nemusím. Ráda bych řekla, že me překvapili, ale bohužel. Možná ze mě mluví zaujatost, ale Diaz opět nezklamala. Navíc se to do druhé poloviny dost táhlo, dobrých vtipů pomálu. Tak snad příště, Cameron...