Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Tento žánr filmů mě opravdu baví, ale bohužel nebyl natočen ani jeden, který by se mi nesnažil natlačit do hlavy tisíce morálních pouček. Film se mi líbil přesně do té doby, než Derreka šoupli do lágru. Od té doby byl z filmu cítit silný pach pseudohumanismu ve formě, že na úkor logického chování všech se snaží divákovi ukázat co je ,,správná cesta". Chování neonacistů ve vězení byl opravdu nesmysl. 1. Obchod s drogami za 2. obchod s jinou rasou za 3. Sex s mužem od skupiny která proti tomu všemu bojuje, to vše na mě působí trochu nesmyslně. Ale na druhou stranu se mi líbil ten černoch v prádelně, ten se fakt povedl. :-).

plakát

Skin (2008) 

S filmy, kde je nacistický žid hlavní hrdina, se v poslední době roztrhl pytel. Námět je to opravdu špatný, ale na rozdíl od Svatého boje tento film působí pravdivě. Velkým plusem je konec - na ,,happy end" jako, že hl. hrdina začne zase chodit do synagogy a bude z něho ukázkový žid nečekejte. Bohužel zásadní chyba filmu je celkové obsazení (Frankie byl prostě hroznej nerd) a časté nelogické chování

plakát

Hanebný pancharti (2009) odpad!

Jednoznačně nejhorší film, který jsem kdy viděl. Něco tak neskutečně ubohého, mohl vyplodit opravdu jen Tarantino. úderná skupinu židů vyvraždí celé Německo a do Izraele dovezou všechny skalpy - tohle byl možná tak sen židů v koncentračních táborech, ale rozhodně to není námět na akční rádoby komedii. Tarantino si očividně myslí, že se svým jménem může natočit opravdu cokoliv. Bohužel je to pravda, protože po stupidním Pulp Fiction a deb.lním Kill Bill každý dá jeho filmům minimálně 4 hvězdičky. Jediná povedená postava je Hans Landa.

plakát

Doom (2005) 

Musím říci, že od DOOMu jsem tedy čekal mnohem víc. Myslím, že slušný režisér by podle herní předlohy mohl udělat opravdu hit, ale co s tím provedl Bartkowiak, je opravdu k nevíře.

plakát

Bravo Girls: Všechno nebo nic (2006) 

Jedna hvězdička ze soucitu. Film je vyplněn tak neuvěřitelně stupidními a infantilními dialogy, až mi z toho šel mráz po zádech.