Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Fantasy

Recenze (467)

plakát

Adele: One Night Only (2021) (pořad) 

/// Pěkný koncert kazí prostřihy na nezajímavý rozhovor. Rádoby hluboké otázky od Oprah, které se rýpaly v ničem vůbec nemusely bejt, nebo když už, tak jako celek po koncertě (nebo před). Pitomé otázky na hubnutí, který rozhodně nezajímají každýho, jak zaznělo... a které už Adele odpověděla pro Vogue. Ale co už :))

plakát

Agův dům (2019) 

No tak to fakt ne. Další z řady dramat, v nichž se 90% filmů tlachá o ničem, aby v závěru něco nakousla, ale nedokázala dokončit.

plakát

Aleluja (2014) 

Opravdu je mi líto času, kterého jsem nad tímto nudným snímkem strávil. Film nemá vůbec žádný příběh. Od odpadu ho zachraňuje několik atrových scének

plakát

American Gothic (2016) (seriál) 

Moc pěkné. Všechno do sebe na konci zapadne - nemohu říct, že dokonale, ale zapadne. Ono kdyby se v tom moc šťouralo, zkazilo by to zážitek. A ten si kazit nechci, protože jsem si těch devět hodin opravdu užil. Akorát dlouhé, druhá série podle mě netřeba.

plakát

American Horror Stories - Aura (2022) (epizoda) 

/// I když jsem během sledování byl párkrát příjemně napjatý a Gabourey Sidibe mám velmi rád, dávám tři hvězdy. Epizoda působile velmi zkratkovitým dojmem a způsob jejího natočení mi něčím dost vadil. Závěrečný plot twist má navíc fakt jednoduché řešení, i když se samozřejmě tvářil velmi dramaticky :-D

plakát

American Horror Stories - Ba'al (2021) (epizoda) 

Zatím určitě nejpovedenější epizoda, moc se mi líbil plot twist. Jen to vysvětlování na konci šlo určitě vymyslet jinak, než takhle doslovně a Matta mohl hrát někdo charismatičtější. Billie Lourd ale jede! <3

plakát

American Horror Stories - Daphne (2023) (epizoda) 

/// Nezbývá než souhlasit s komentářem Williama_, tohle je Black Mirror za tři pade. A s odfláklým koncem, kvůli kterému ubírám hvězdu.

plakát

American Horror Stories - Dojičky (2022) (epizoda) 

/// Ehm... a dál? To tam někdo při natáčení začal ťukat na hodinky ať pohnou, nebo co měl znamenat ten unáhlenej konec? :D Tenhle díl mi přijde jako fakt promarněný potenciál. Především kvůli uspěchanosti a kvůli tomu, že autoři asi zapomněli, že jsou v osmnáctém století. Nejvíc zaujmou opravdu šťavnaté nechutnosti.

plakát

American Horror Stories - Jízda (2022) (epizoda) 

/// Od dvou hvězd to zachránila hláška "nikam nechoď". Bellu Thorne jsem svého času měl rád v Shake It Up, ale na vážnější role to asi fakt není. Ať už má znít naštvaně nebo vypadat vyděšeně, je na ní strašně vidět jak se snaží se soustředit. A to přiblbé vysvětlování na konci, aby náhodou někdo třeba nedejbože něco nepochopil - to už je ale bohužel takový trademark posledních AHS. EDIT: Ne, je to fakt slabota.

plakát

American Horror Stories - Konec hry (2021) (epizoda) 

Zbytečný dovětek, ve kterém není jasné, co se stalo doopravdy a který není schopný sám hrát podle vlastních pravidel. Duchové jednou nemohou ze dveří, jednou zase jo... Doufám že do murder house se už vracet nebudeme 😵‍💫