Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

(Ne)zadaní (2013) 

Ten film me vazne rozesmal, klidne se na nej podivam znovu, uz jen proto ze v nem ukazali boty, Zackuv hrudnik je vystavni. A holkam poklada tu zakladni otazku, jak v davu tech zmetku najit sveho zmetka, kdyz zadneho nezkusite? Jasonovo prijmeni musi byt Jones.

plakát

Kráska a zvíře (2014) 

Někde cestou vyčerpávající postprodukce film přišel o to nejpodstatnější z příběhu - o vývoj charakterů a vztahu hlavních postav.

plakát

Zimní příběh (2014) odpad!

Z kina jsem utikala po pul hodine, jsem velky fanda romantiky, ale v tomto snimku to proste nefunguje...

plakát

Trainspotting (1996) 

Kluci prodali heraku za 16 000 liber, to tehdy dalo 704 000 kacek, minus pocatecni investice 4000 liber, jim zustane 528 000.

plakát

Zpátky ve hře (2012) 

Dve hvezdicky jen za Eastwooduv taky naky herecky vykon, v jeho veku?smekam. Zbytek hereckeho kolektivu odsuzovat nechci, s takovymi dialogy se asi pracuje jen tezko...Randy Brown by mel zkusit karieru v jinem oboru, psat neumi...

plakát

Terapie láskou (2012) 

Tak lidicky, nechybi vam tam neco? Ocenuji mistra De Nira a jeho podani otce snaziciho si najit cestu k problematickemu synkovi i nektere zachvaty hlavniho hrdiny(na Sbohem armado jsem reagovala obdobne). Ale presto ...asi to bude tim zvlastnim prerodem "pratelstvi" v lasku. Jeho konecne procitnuti a uvedomeni si mi prislo trochu strohe, zbrkle a ani jsem si ho neuzila. A ze jsem typicka plačka obecna, tak tady zustal muj kapesnicek temer bez poskrvnky. Velke plus za zaverecny tanec, celou dobu jsem se bala, ze opravdu vystrihnou zvedacku z Hrisnaku.