Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Akční
  • Hudební

Recenze (1 237)

plakát

Knězem na útěku (2015) (seriál) 

Někoho to baví na víc než 64%, někoho to baví víc než na 64%. Já jsem ten druhý případ. Však na imdb to má 76%, což tomu odpovídá daleko více. Tento seriál mě obrovsky nadchnul, nikdy mě nenapadlo, že humor z tohoto prostředí mi sedne. Jediná slabina je, že díl nějak skončí a člověk očekává nějaké následky. Ty ovšem většinou nepřicházejí a nový díl se opět nese v duchu komedie.

plakát

Kluci a Guillaume, ke stolu! (2013) 

Já v tom teda žádnou vtipnou taškařici nevidím, naopak, tenhle "humor" se k pořádnému humoru ani nepřiblížil, spíše se otíral o žumpové dno někde bůhvíkde. A co naplat, že hlavní představitel vypadal jako mladší verze Genzera, když své nesympatické vyjadřování je poznat hned při vyřknutí první hlásky ze svého chřtánu. Bída.

plakát

The Overnight (2015) 

Nijak extra poutavý film, který oplýval příliš mnoha trapných dialogů. Tohle díru do světa určitě neudělá. Leda jen pokud někdo bude chtít porovnávat ptáky postav.

plakát

A Nanny for Christmas (2010) 

Čekal jsem nějaké neposlušné děti, a ono to bylo trochu jinak. Přesto průměr.

plakát

Láska musí počkat (2004) (TV film) 

Frank Stolte a Susanna von Landitz v romantické komedii odehrávající se v časové smyčce. Proč ne.

plakát

Zabij mě třikrát (2014) 

Simon Pegg mi sem tam sedne. Tady mi ovšem nesedl. Pomatený film, který skáče sem tam a v hlavě udělá akorát tak guláš a kolem sebe rozsévá chaos. Se svým hodnocením jsem ještě dost shovívavý.

plakát

Pat a Mat - Bodygárdi (2003) (epizoda) 

Tak tenhle díl je hotová noční můra. Kam se podělo kouzlo Pata a Mata?

plakát

Barely Lethal (2015) 

Někdo tu píše, že to vypadalo jako pilot nějakého zrušeného seriálu. Kdyby toto byl pilot seriálu, tak bych se na ten seriál určitě díval, protože mě to opravdu zaujalo a bavilo mě to. Bylo by fajn, kdyby to mělo o něco vyšší hodnocení. Tento film by si to určitě zasloužil.

plakát

Zamini (2013) 

Celej film jen něco přepisujou. Opravdu zábava... Tyhle filmy pro mě nejsou.