Reklama

Reklama

Zabij mě třikrát

  • Austrálie Kill Me Three Times (více)
Trailer

Když zabiják přijme nabídku zavraždit za slušný obnos krásnou surfařku, zjistí, že není jediný, kdo jí jde po krku. A tak se musí v honbě za tučným výdělkem vypořádat ještě s ostatními vrahy, aby na svůj neposedný terč zamířil jako první. V temném komediálním thrilleru ztvárňuje Simon Pegg nájemného vraha Charlieho Wolfa, který zjistí, že není jediný, kdo jde po krku svůdné krásce (Alice Bragová) ze slunečného ráje surfařů. Charlie se záhy ocitne uprostřed tří záležitostí: vraždy, vydírání a pomsty. Ve filmu se dále představí Sullivan Stapleton v roli hazardního hráče, který se snaží splatit svoje dluhy prostřednictvím riskantního podvodu s životním pojištěním, Teresa Palmerová jako maloměstská Lady Macbeth, Callan Mulvey v roli žárlivého majitele plážového klubu s tučným kontem, Luke Hemsworth coby místní surfař, který bojuje za ženu svého srdce, a Bryan Brown jako zkorumpovaný policajt, jenž se z těchto kšeftů snaží vytřískat svůj podíl. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (103)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem čekal asi o hodně víc, a to jsem nedostal. Je to vtipné, ale není to opravdu zábavné, je to akční, ale nejsou zde skvělé scény, které by vás dovedly odrovnat. Je to prostě celkově tak nějak průměrné, ale dám ještě méně, protože si myslím, že s takovými herci by se dalo udělat mnohem více. Minimálně více srandy. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Černé komedie mám rád, ale je jich jako šafránu. Tahle by se asi dala označit za jednu z těch zajímavějších. Nájemný vrah je navíc moje vysněné povolání a připsal jsem teď do notýsku pár dalších věcí, které bude lepší nedělat, pokud chci přežít. Příběh celkově je taková šablonka, kterou máte pocit, že už jste někde viděli a překvapivý zvrat snad nikoho nečeká ani jeden přesto je to celkem sranda. Je akorát škoda, že přes ten plíživý a místy dokonce opakovaný začátek byl závěr až moc velká rychlovka. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Přiznám se ,že je zábava sledovat Pegga v týhle roličce.Skoro všichni v tomhle filmu json na kulku,což většinou bejvá.Ale ne vždycky dokáže to neustálý předávání štafety v tom,kdo má navrch v podobnejch filmech udržet divákovu pozornost.Tomuhle se to docela daří,a ruku v ruce se solidnim obsazením musim dát alespoň 60%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Totálně nezáživná a nevtipná záležitost, ve které všem přejete co možná nejrychlejší skonání. Vše je zde špatně. Od výběru postav, přes nudný děj, až po absolutně nevtipné pokusy o nějaký humor. Z nudy diváka osvobodí občasné výstřely. Na zbytek se takřka nedá dívat. Nejsem velkým fanouškem toho trendu, že je divákům servírován děj v nechronologickém pořadí. To si tvůrci můžou dovolit snad pouze v případě, že mají vytvořený kvalitní materiál. Tak, že vytvoří sračku a pokusí se ji tímto stylem vyprávění ozvláštnit a zatraktivnit, to opravdu nefunguje. Dokonce ani Simon Pegg nemá sílu posunout tento paskvil někam výš. Respektive posunout ho kamkoli. Slabá hvězdička. Viděno v rámci Společné výzvy s Lucinkou. Film nám vybrala uživatelka harfuska. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Xtá variace na zamotanou mafiánskou situační komedii se zabijákem aka Pulp Fiction a tentokráte z Austrálie.Mám rád tyhle pokusy nezávislejch tvůrců natočit něco jako Tarantino. Kill Me Three Times je absolutně neškodná zábava plná vulgarních vtipů, krve a černýho humoru, předvídatelný to je od první do poslední minuty, soundtrack k tomu hraje furt dokola jedna nezáživná melodie a pobíhá tam parta docela slušných herců, kterým jednoznačně vévodí Simon Pegg.Už tu byly trefnější, odvážnější a dynamičtější pokusy o tenhle druh filmu (Guns, Girls and Gambling, Černý Čtvrtek), ale taky příšerný (Catch. 44) takže suma sumárum čistý průměr, ale pobavilo mě to a příjemně to uteklo a navíc, kde uvidíte Pegga popravovat lidi?70%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Snímek se natáčel v australském Perthu a okolí. (Zdroj: IMDb.com.) (Yardak)
  • Charlie Wolfe (Simon Pegg) jazdí vo filme na aute Oldsmobile Toronado 1967. (Laslo)
  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 2014 v sekci Contemporary World Cinema. (Terva)

Reklama

Reklama