Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

1917 (2019) 

Dokonalé. První světová válka už má taky svého "vojína Ryana".

plakát

Stud (2011) 

Novodobé americké psycho, kde však “hrdina“ neseká na kousky své ženy, ale o to víc svou psychiku. Řemeslně skvělý filmařský kousek postavený na excelentním výkonu Michaela Fassbendera, kterého snad režisér vybral i kvůli jeho “impressive sausage“ (cit. Jeremy Clarkson).

plakát

Cosmopolis (2012) 

Tak jako celý sál kina moc nevím, co tím vlastně režisér chtěl říct ... pochopit souvislosti by bylo na hoooodně dlouhou powerpointovou prezentaci - jenže kdo má rád prezentace? jedna hvězda za scénu s rektalnim vyšetřenim, jinak to bylo fakt o hovně,doslova ...

plakát

Prometheus (2012) 

Béčkvé sci-fi (takovou partu „vědců“ bych nevzal ani na Slovensko, natož na dva a půl roku vzdálenou planetu), ale já se v tom kině fakt bavil ... snad bude dvojka lepší :-)

plakát

J. Edgar (2011) 

Ačkoliv Leonardo DiCaprio hraje v každém druhém slušném filmu, čímž se minimálně pro mě, pravidelného diváka těchto kousků, stává v dalších a dalších rolích nedůvěryhodný, zde jsem si jeho výkon opravdu užíval. Podle mě jeden z jeho top výkonů, sežral jsem mu to i s navijákem. Film však ocení především ti, kteří se alespoň trochu vyznají v historických reáliích USA sledované doby, ti ostatní budou trochu bojovat s rozsahem událostí, který se na pozadí života nejvýznamějšího ředitele FBI odehrává.