Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Quentin Tarantino je prostě BŮH!! Pro mě je tento film nejlepším všech dob. Nezapomenutelné dialogy, přehršle skvělých hlášek, skvělé herecké výkony, výborná režie, to samé scénář a celková podoba filmu je prostě originální, nemluvě o soundtracku. Škoda jen, co se týče "formality“ jménem Oscar, protože tento film si ho rozhodně zasloužil ve všech svých nominacích. Kult, kult, kult.

Predátor

Predátor (1987)

Nejlepší a hlavně nejnapínavější film se Schwarzeneggerem, který jsem po svém prvním shlédnutí v asi 11-ti letech rozdýchával hodně dlouho. Žádný dnešní horor nemá tak skvělou atmosféru, jako právě tento film, který se odehrává v tom nejlepším možném prostředí-v džungli… Film je špikovaný velkým počtem hodně dobrých hlášek, chteré chrlí téměř každý člen Dutchovy jednotky. Výborně zrežírovaný film doplňuje neméně dobrá orchestrální hudba a závěrečný souboj Arnieho s Elegánem z vesmíru je prostě boží!!!

Sbal prachy a vypadni

Sbal prachy a vypadni (1998)

Jednoduše Geniální... Absolutně skvělá gangsterka s výborným, zamotaným příběhem, plná tak skvělýho humoru, že jsem se skoro pořád "válel po zemi". A nesmim zapomenout na ten awesome soundtrack. :) Sdílím názor, že musel bejt Guy Ritchie při psaní tohohle filmu zhulenej, protože je to za střízlivosti fakt těžko vymyslitelný. A pokuď bych měl taky srovnávat, tak u mě jasně vede Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch je taky hodně dobrej, ale tohle je podle mě Ritchieho nejlepší film, možná je to způsobeno tím, že jsem ho viděl jako první.... "Jestli se to někde podělá, já to uklízet nebudu!"

Matrix

Matrix (1999)

Tenhle film má vážně koule... Jeden z nejlepších sci-fi filmů vůbec. Matrix se může pyšnit výborným příběhem, vizuální stránka je totální nátěr, akční scény dechberoucí, soundtrack dobrej a v neposlední řadě skvělí herci... Ať už je námět ukradenej nebo ne, je to prostě výbornej film.

Nespoutaný Django

Nespoutaný Django (2012)

Tak jsem nakonec úspěšně odolal nátlakům, stáhnout si onen DVDscreener a jsem nesmírně rád, že jsem to dokázal a film si naplno užil v kině. Moje vzrušení dosáhlo maxima i proto, že to byla moje premiéra, co se týče návštěvy Tarantina v kině (ano, uvědomuju si, že mi to docela trvalo). Ale jsem nakonec moc rád, že právě Django byl tou premiérou. Sice ano, lepší, než Pulp Fiction to neni, ale řekl bych, že na pomyslný bedně Tarantinovek Django rozhodně stojí. Neskutečnej náser!

Temný rytíř povstal

Temný rytíř povstal (2012)

Naprostá unešenost! Popravdě, žádnýmu filmu se nepovedlo, dotáhnout mě na něj 2x do kina, až teď "TDKRku".Hlavně proto, že je to skvěle zrežírovaný...A Bane je prostě záporák jak se patří. Takový hoře svalů je naprosto lehký uvěřit, že si dokáže podmanit lid a ovládnout celý město. Kam se na něj hrabe jakejsi šašek se škrabkou na brambory :)) (není myšleno ve zlým) A ta hudba a celkově zvuk...fííha, mazec. Lepší završení trilogie asi už přijít nemohlo. Hardy, Nolan a Zimmer na hrad!

Warrior

Warrior (2011)

Tak můžu směle konstatovat, že i na podruhý jde o maximální filmovej a emocionální zážitek. Drsnej a skvěle vygradovanej film, s doslova kulervoucím a proslzeným finále, kde Hardy a Nolte hrajou jak z jiný galaxie. Sice je to celý jedno superobrovský klišé, ale přece neskutečnej náser...šup s nim do TOPky.