Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (154)

plakát

Requiem za sen (2000) 

Deprese ... jeden z nejlepších konců co jsem kdy viděl a lepší určitě být nemohl. Tohle drama zůstane v mojí topce hoodně dlouho.

plakát

Avatar (2009) 

Film, kterému jsem se po dlouhou dobu úspěšně vyhýbal, ačkoliv jsem o něm moc dobře věděl. Důvod byl ten, že se mi nelíbil humbuk, jaký kolem něj byl a jak o něm všichni mluvili a všude byl samý odkaz a reklama, což mě prostě znechutilo a vytvořil jsem si tak trochu averzi, aniž bych k tomu měl objektivní důvod. Vydrželo mi to 3 roky, než jsem se k tomu dokopal a dohnal tuto mezeru. A tak se stalo, že ačkoliv jsem k filmu přistoupil negativně, což se mi stává málokdy, byl jsem uchvácen prakticky od začátku a nechal se vtáhnout do dějě. Ten byl sice tak naivní, že jsem si to v průběhu uvědomil hned několikrát, ale i tak mě to hrozně bavilo. Efekty, herci, hudba, k ničemu nemůžu utrousit negativního slova. Jeden z těch, kde jsem o udělení ***** vůbec nepochyboval.

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Tak tohle byl zrovna film, u kterýho mi to prostě nedalo a musel jsem si ho "prověřit" zde na csfd a to už jak podle hodnocení, tak podle komentářů, protože asijský mlátičky mě moc neberou a většina z těch, co jsem už měl tu příležitost vidět, si moje sympatie rozhodně nezískala... Nicméně následující večer jsem si už užil tuhle jízdu a když to mám popsat, tak musím zopakovat to, co už přede mnou řeklo milion lidí a sice, že je to brutální asijská řežba, která je plná originálních akcí a taky soubojů, co mají šťávu. To, co jsem si od toho sliboval, bylo překonáno ještě o jeden level a já se bavil od začátku do konce. Jediný, co mi místy trochu vadilo, byl všudypřítomnej řev, halekání, skřeky a pazvuky, kterými obyvatelé našeho činžáku rozhodně nešetřili.

plakát

Louis C.K.: Live at the Beacon Theater (2011) (pořad) 

Nemůžu ani hodnotit, jak u mě toto další vytoupení boduje oproti ostatním, protože ani nemám chuť to srovnávat. Před každým se těším, s čím novým se vytasí a pokaždé se po celou dobu usmívám a často válím smíchy, protože mi jeho humor, mimika a obecně styl výkladu nesmírně sedí. Vždycky mi zůstane na mysli pár scén, který mám chuť nějak předat dál, ale když nad tím začnu přemýšlet, zjistím, že v mým podání je to nepřeveditelné a stejně pouze odkazuju, aby si to sami pustili. Každej, kdo má rád tohodle týpka a jeho show si tohle určitě užije stejně jako já a zklamaný rozhodně nebude.

plakát

Uprchlíci (1986) 

Příjemné, vtipné ... Pro mě jedna z nejoblíbenějších rolí Gerarda Depardieho. Jediné co mi nesedlo byla ta malá holka ... já sice obecně děti moc rád ve filmech nemám a hlavnš ty "divný a střelený", ale tahle mi vadila ještě trochu přes rámec, přišla mi úplně mimo a já jsem jí prostě nic nevěřil... trochu mi srážela celkovej dojem ale pořád nemůžu dát nic než *****, už kvůli tomu, že dobrých komedií je jako šafránu.

plakát

Rozvedený se závazky (2010) (seriál) 

Výborně ... přesně dávka humoru, který mi chyběl a který mě vážně dostal. Vtipné, upřímné a depresivní zároveň.

plakát

127 hodin (2010) 

Velice působivý film. Možná jeden z nejlepších co jsem kdy viděl.... Podle mě nejlepší výkon Jamese Franca vůbec. Rozhodně jsem neviděl naposled.

plakát

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 

Jedna z nejlepších komedií, které jsem za poslední dobu měl šanci shlédnout v čele s mým oblíbeným simonem Peggem. Duo s Nickem frostem evidentně plodí dobrou závavu a já se už teď těším na jejich další počin.

plakát

Věc (1982) 

Poprvé jsem to viděl v době, kdy jsem ještě horory nevyhledával, ale hned po závěrečných titulkách jsem neváhal ani minutu a rovnou to šel prásknout do svojí topky, a to hodně vysoko. Těžko se mi popisuje, co všechno mě zaujalo... Byla to hudba ze který mě mrazilo v zádech už při úvodní scéně, herci co byli zatraceně přesvědčiví, prostředí na ledu, který je samo o sobě krutý a nepředvídatelný a pak taky ona existence, co se vloudila do expedice. Stupňování napětí, nejistota a taky to zakončení prostě nemá chybu.