Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (3)

plakát

Kasandřin sen (2007) 

Woody ode mne nemůže dostat méně než 4 body. Ten film nepatří k jeho nejlepším, ale ta atmosféra současné antické tragedie, kde se každý (zlo)čin dočká odplaty je úchvatná. Zejména díky konci, kde se úplně změní tempo celého filmu. Tušíme že to vše špatně skončí, pomalu se na to připravujeme... ale ten opravdový konec je tak rychlý a šokující, že nás proberou až titulky.

plakát

Gangy New Yorku (2002) 

Přesto, že děj pomsty syna za smrt otce vlastně není nijak překvapivý a strhující, dokázal jsem film sledovat i do pozdních hodin. Strhne především atmosférou, kulisami a neidealizujícím pohledem na bolestné rození "vzoru demokracie".

plakát

Bokovka (2004) 

Opravdu výborná roadmovie pro milovníky dobrého vína a příběhů vyprávěných s citem. Dobře míněný nápad zajistit pro svého nejlepšího přítele předsvatební týden na překrásných kalifornských vinicích se rozvine v osobní drama samotného zosnovatele cesty. Poklidné a krásné obrazy vášně k vínu, vinicím a vinařům se tak mísí s bolestí z komplikovaných vztahů a neúspěchů. Varování: tento film nesledujte bez lahve dobrého vína, ruky své partnerky a nebo vlídného slova svého přítele.