Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (114)

plakát

Rolling Stones (2008) (koncert) 

Hrajou padesát let a pořád neztratili šťávu ... jako fanoušek prostě nemůžu jinak .

plakát

Argo (2012) 

Mám rád, jak se snaží Affleck sám sebe překonávat jako režiséra...a jako herce vlastně také. Ačkoli to je už těžší o něco méně:)

plakát

Papíry (2012) 

Pro mě zatím nejlepší film roku 2012, opravdu:)

plakát

Skyfall (2012) 

Obrovská spokojenost. Tento film beru jako slušný kompromis mezi tím, jak se točí filmy dnes (akce, vážná tvář) a mezi tím, jak se točily kdysi (nadsázka, pihovatý záporák). Příběh je sice trochu méně konzistentní jako u Casina, celkově mě však tato bondovka z nějakého důvodu bavila více.

plakát

O mé rodině a jiné zvířeně (2005) (TV film) 

Knihu jsem četl a myslím, že přenesení knihy na filmové plátno dopadlo na výbornou: poetika, vtipy, Imelda Staunton. Díky přiměřené stopáži nemám problém dát za plný počet.

plakát

Kmotr II (1974) 

Dávam pět, ale nudil jsem se, stejně jako u prvního dílu - pochopte žiju ve 21. století plný vzducholodí, rychlej aut, raketoplánů, formulí a... . ...jednoduše 30 let od doby vzniku se na dílu podepsaly

plakát

Temný rytíř (2008) 

Boží!!! Tenhle film je výborná jízda, jeden z mála filmů ve kterém chybí "kecací scény" a je založen pouze na akci a stejně má nějaký smysluplný scénář... ...no ale to se dalo čekat... ....REŽIE: Christopher Nolan

plakát

Králova řeč (2010) 

Nikdy bych nevěřil, že tak komorní snímek se mi může líbit. Colin Firth je výborný a Geoffrey Rush (Který si určitě taky zasloužil oscara za vedlejší roli) také. Doplňuje je pak moje oblíbená herečka Helena Bonham Carter. A vůbec nejlepší scénka je generální zkouška před projevem (Fuck, fuck, fuck, fuck, fuck). Tenhle snímek určitě stojí za povšimnutí.