Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (440)

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

akční výplach.. občas pochybuju, jestli je joss vážně až takový boss - seriál není špatný, ale po avengers asi všichni čekali něco víc.. ale co čekat od ABC.

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

perfektní efekty a srdcervoucí příběh, jen roztahanost brání dokonalosti..

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

po zhlédnutí tanečku charlese dance už mi tywin lannister nepřijde tak děsivý :D ..jinak film přepísknutý, typický sacha.

plakát

Amadeus (1984) 

moje nejoblíbenější Formanovka.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

upřímně, kdyby vynechali Lizarda.. a vlastně kdyby škrtli třeba celou dějovou linku, nezlobila bych se.. Webb se věnuje postavám, v tom je dobrý.. Amazing Spiderman se hodně liší od Raimiho trilogie a já si myslím, že je to jen dobře.. když reboot takhle brzy, tak ať je aspoň originální.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

neuvěřitelně příjemná změna v rámci seriálů.. třebaže je tam hromada klišé, je servírováno v neokoukané formě.. všechny tři série byly lahůdkovou záležitostí, jessica lange vstoupila do řad mých oblíbenců hodně rychle.. těším se na další.

plakát

Argo (2012) 

nepřesnosti a zkreslenosti jsou mi u pr..... tenhle film je nejspíš tím nejnapínavějším kouskem, jaký jsem kdy viděla.. režie affleckovi vážně jde.

plakát

Armageddon (1998) 

škrtněme ten patetismus, přehnané hrdinství, klišé v každé třetí minutě a to jejich připosrané vlastenectví.. a dostaneme kvalitní kousek z bayovy dílny se skvělým willisem navrch. jinak mňam.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

stanici CW bych prostě zakázala.