Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (621)

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Tak jsem se odhodlala na tohle podívat, i když jsem o tom slyšela jak moc je to depresivní. Odhodlala jsem po četbě knihy, která je dost dobrá ale neodpovídala této realitě (ačkoliv byla hodně silná). Film je dost podobný knize, ačkoliv byly trošku rozšířeny některé charaktery postav a detaily v příběhu. Konec přišel jakoby z nenadání a tady musím říct, že souhlasím s komentářem Rentona. Vymstila se jim vlastní zbraň.

plakát

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (2003) (seriál) 

No, upřímně zas taková tragédie se mi to nezdálo. Ale když to srovnám s původními díly, tak je to slabé. Se mi zdá, že se nic nestalo v podstatě.

plakát

Nevinné lži - Hra (2014) (epizoda) 

Musím se přiznat. Znovu se mi potvrdilo, že jsem asi pomstychtivá a zákeřná mrcha potřebující psychoterapii, jelikož jsem si přála trošku jiný konec (něco ve smyslu Zkažené mládeže). Jelikož mám tady zcela jasný názor. Ale jinak musím říct, je to dobře natočené.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Jeden z těch filmů, který nemůžete vypnout v půlce. Geniální záležitost od člověka, kterému byla genialita nadělena

plakát

Já, Mattoni (2016) (seriál) 

Kdybych nebyla 21 let obyvatelka Karlových Varů a neměla od toho taková očekávání, tak tomu možná ty 4 hvězdy dám. Ale jaksi.......

plakát

Teorie všeho (2014) 

Je to hezký a hlavně.....výborně zahraný film o člověku, kterému patří můj velký obdiv a úcta. Hodnotila bych 4 hvězdami, ale za dvě silné scény musím dát hvězdu navíc.

plakát

Snowboarďáci (2004) 

Na pobavení o Vánocích dobrý. Navíc ta nostalgie.

plakát

Normal (2009) 

Řemeslně i výrazově zvládnuté, ale drželo si to ode mně nějaký odstup, který mi brání tento film ohodnotit více hvězdami.

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Jo. Tohle se fakt dalo. Závěrečná epizoda nad zbytkem vyčnívá, ale jinak celkem vyrovnané dílo, které se drží hodně nad průměrem jinak díky scénáři ale hlavně díky hercům. Byli skvělí.