Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Rodinný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Sex Tape (2014) odpad!

ztráta času !!!! ubožárna

plakát

Zakázané uvolnění (2014) odpad!

Totální odpad české kinematografie !!! ZTRÁTA ČASU !!!

plakát

Adult World (2013) 

Čekal jsem, že to bude lepší.... na film jsem se podíval jen kvůli Emmičce.

plakát

Útěk bláznů (1993) 

Já tento film znám s úplně jiným (nejspíš prvním) dabingem. Měl jsem VHS originálku od Vapet Production z roku 1994, tam ovšem název filmu na obalu byl "ÚTĚK BLÁZNŮ" Nyní mám celý film s tímto dabingem z VHS překopírovaný na dvd. Samozřejmě i zde mluví Pierra pan Petr Oliva Hlavně zde hlášky: "muž s mícou a žena s monte christem" jsou k popukání :D a takových vtipných hlášek tam je víc P.S. dabing z r. 2007 co běžel v TV se mi absolutně nelíbil

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Větší odpad jsem v české kinematografii neviděl a proto dávám "odpad!" Kam se poděly komedie typu Slunce, seno... ? Tohle se tomu nerovná ani na špici ocasu. Ztráta času tenhle film sledovat, budete si u něho říkat: Kdy už to skončí bože !

plakát

Méďa (2012) odpad!

Větší stupidní film jsem neviděl, fakt made in USA ! Nechápu jak tohle může někoho bavit a rozesmát. Louis de Funés a jiní komici by se z toho museli až v hrobě obracet !!! Horší hodnocení než ODPAD tu není, tohle si nezaslouží hodnocení odpadu, ale hodnocení smrdícího ho*na !!!!

plakát

Umění zapadnout (2011) 

Moc pěkný film i když jsem jej viděl jen s titulkama. Emma Roberts je prostě skvělá a fešná. Už by to taky mohlo být s českým dabingem a jít do kin a na dvd.

plakát

Saxána a Lexikon kouzel (2011) odpad!

Větší hrůzu jsem neviděl, proboha pane Vorlíčku, vzpamatujte se ! Kde jsou ty Vaše kvalitní filmy a pohádky co bývaly na hodně dobré úrovni ???? Toto se nedá nazvat ani odpadem, ale tím největším splaškem co protekl českou kinematografií.

plakát

Bastardi 2 (2011) 

Dvojka s kriminálním podtextem. Celkem se mi to líbilo a těším se jak to skončí ve trojce. Zas taková tragédie to nebyla. Máme tu o mnoho horší odpady mezi českými filmy. Tohle si fakt značku "odpad" určitě nezaslouží.