Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Carnosaur (1993) 

Máte děti co žerou dinosaury? Pusťte jim Carnosaura. Mám pár silných zážitků z dětství a půlka tohoto filmu je mezi nimi. Víc jsem nedal a cestu do sklepa pro brambory jsem bral zpátky po dvou schodech, div jsem se nezabil, s pocitem že mě sežere ve tmě Carnosaurus.

plakát

Šakalí léta (1993) 

Vydržel jsem 7 minut. Za takovou dobu lze mít dle blogu ženy sro perfektní tělo.

plakát

Příchozí (2016) 

Wow, ten úvod, první půlhodinu jsem se tetelil blahem, mráz po zádech a tak... Pak by to chtělo něco ubrat, něco přidat a mohla to být událost roku.

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Zahřálo na srdci, ale... Škoda, potenciál jo, druhou řadu asi ne.

plakát

Žena v černém (2012) 

jak tam šel, ne, a dveře se zavřely, a otočil se, a najednou se tam houpala oběšená ženská, zafoukal vítr a zhasly světla a ta ženská tam nebyla, tak zase šel dolů protože tam byly stopy, od krve, jakože dětské, a otevřel dveře ven, a tam byly všude děcka mrtvé a šly k němu, z močálů a hřbitova a pak tam najednou nebyly... lol. Být mi dvanáct, asi bych se sdělil spolužákům ve škole, takhle aspoň tady.

plakát

Válka o planetu opic (2017) 

Fajn postape (lol). Bohužel forma drtí obsah hlavně v druhé půli. Už jsou k happy mealu srandovně oblečení pičáci (lol)? Chápu, že se musí nakrmit hladové krky všech 130 000 grafiků, ale žánrově mi to rodinný scifíčko trochu trhá srdce. Nova potěšila. (ne tv, lol).

plakát

Baby Driver (2017) 

Pláču. Edgar po lobotomii... Po hodině sžívání s ksichtem Ansela schytám tanec u tyči jako kopanec do koulí. Přese všechno koukatelné.