Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (7)

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Já ráda detektivky, 30. léta dvacátého století a Brno. Pokud spojíte všechny tyhle věci a přidáte navrch dobrý scénář, často vtipné dialogy, vynikající herce (hlavně pan Tomáš Topfer a Ivan Trojan, i když musím uznat, že všichni herci v mají cosi do sebe) - konečné dílo se mi prostě musí líbit. A taky že líbilo a jak! Možná na seriál hledím s patřičnou nadsázkou, ale pokaždé mě pobaví a někdy i rozpláče. Co dodat víc, snad se jen nakonec pochlubit, že jeden můj známý si v něm taky zahrál menší roli:)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Já už nevím, co mám k Simpsonovým dodat, protože už všechno pozitivní i negativní bylo řečeno a neznám člověka, který neviděl přinejmenším jeden díl a nepobavil se u toho. Jen jsem chtěla napsat, že cokoliv napíšu je vlastně zbytečné:))

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Za dva dny od shlédnutí prvního dílu jsem zhltala všechny. Ošidila jsem spánek, jak moc mě zajímalo (a užíralo!) když jsem nevěděla, jak to vlastně bude pokračovat. Nechci se opakovat, ano, tenhle seriál je absolutní špička HBO produkce, říkejte si co chcete, vy šťouralové (je vás poměrná menšina!). Každým dílem jsem byla vtažena do děje, jako snad nikdy, třásla se zimou v Zimohradu a cítila blízkost krve u Dothraků. Nikdy nevíte co se stane příště - kdo další zemře, kdo bude obviněn - je to tak nepředvídatelné - pro mě. Jsem unesená, potěšená, nadšená a nemůžu nic - od příběhu, přes herce až do interiérů a exteriérů - vytknout. Obzvlášť se mi líbí Sean Bean, Michelle Fairley, Kit Harington a Emilia Clarke.

Black Books

Black Books (2000)

Bravurní seriál, u kterého nemohu pochopit jen to, že kvalita vtipů klesá a stoupá díl od dílu, jak se jí zrovna zachce. Ovšem na několikatero shlédnutí je pořád jedním z nejlepších seriálů vůbec a nejlepším dílem pro mne stále zůstává 01x03. Vynikající Dylan Moran jako nerudný nelidumil!

Taková moderní rodinka

Taková moderní rodinka (2009)

Řekla jsem si, že ke všem seriálům, které si hodím do oblíbených napíšu, proč je mám ráda. Takovou moderní rodinku mám ráda protože..protože..no protože je to výtečně zpracovaný humoristický seriál se skvělými vtipy, příjemnými herci, podivným nepopsatelným šmrncem a postavami zajímavými natolik, že bych nad studováním jejich podivných povah a absurdních životů mohla strávit den (bohužel nemohla, povinnosti jsou povinnosti). Rozhodně nejradši mám homo páreček tátů a malou Lilly :)

Dexter

Dexter (2006)

Jen těžko můžu chápat jak může být seriál tak dokonale propracovaný, vtipný, zajímavý a neotřelý po tak dlouhé době, co jede. Opravdové veledílo! Geniální a nebezpečný! "Nemůžeš hrát na moje city. Já totiž žádné nemám." - Dexter Morgan