Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (7)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Suverénně nejlepší seriál všech dob. V Simpsňácích se roztáčí neuvěřitelné množství hlášek, gagů a vtípků, které v člověku vyvolávají salvy smíchu. Navíc, český dabing je lepší než originální znění (hlavně Homer dabovaný Vlastimilem Bedrnou je nezapomenutelný).

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Absolutní seriálové blaho! Brilantní ve všech myslitelných ohledech navzdory scénáristicky nutnému osekání počtu postav. Dnes, po zhlédnutí posledního dílu šesté série skoro nejsem schopen psát smyslupné věty. Casting, hudba, příběh, emoce, výprava - to všechno je tu dovedeno k dokonalosti.

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Seriálům z lékařského prostředí nějak extra neholduji, ale Chirurgové mě od prvního dílu přikovali k monitoru. Díky tomu, že jsou tak.........lidští. Tenhle seriál je prostě emotivní, dojemný, slzopudný a přitom neztrácí nadhled, humor a uvěřitelnost. Dalším obrovským plusem je cit pro výběr hudby, tomu, kdo měl výběr písniček na starost by se měla dát nějaká cena. Bez debat plné hodnocení.

Sherlock

Sherlock (2010)

Doprdele s Robertem Downeym!!!

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Hodně povedený seriál, který má prostě všechno - propracované postavy, scénář, hudbu, překvapení, emoce, napětí, spoustu filosofických odkazů, mysterióznost - což ve výsledku způsobí, že se divák ani chvíli nenudí.

Jistě, pane ministře

Jistě, pane ministře (1980)

K dokonalosti dovedený anglický humor. Výborné dialogy, výborní herci a výborný dabing dělají z tohoto sitcomu nejlepší politickou satiru ever. Jen jeden citát z mnoha - "Novou politiku integrované dopravy potřebujemem stejně jako otvor v dutině lebeční!"

Spartakus

Spartakus (2010)

Naprostá pecka. Spartacus je sice solidní vykrádačkou jiných filmových či seriálových počinů, ale je vykrádačkou nesmírně kvalitní. Spojuje vizuál Třístovky, námět a hudební motivy Gladiátora a intriky a politikaření Říma. Ve výsledku vzniká "seriál pro chlapy", který je plný krve, násilí, akce, intrik, dějových zvratů, ale i divácky vděčného sexu a nahatých prdelí vůbec. K tomu je seriál mile politicky nekorektní - tvůrci nešetří žádnou postavu, včetně dětí, což je svým způsobem osvěžující.