Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (4)

plakát

Poslední království (2015) (seriál) 

Vikings od BBC, která zaspala... a je to dobře. Pozdě a hůř. Divný kostýmy, divnej cast... příšerný triky a kamera jak z roku 1995. Kucí tam chtěli narvat alespoň víc lidí, ale zase tolik jich tam taky neni. Takže to nepůsobí ani komorně, ani velkoryse. Jazyková bariéra se "vyřešila" tim, že tam chlapci z východu všichni mluvěj jako Schwarzenegger. No jako smutný... Takže tu nemáme nápad, nemáme tu způsob zpracování, kostýmy na prd, herci kožený a ten hlavní frajer trochu zženštilej sliz.

plakát

J.A.R. koncert (2008) (koncert) 

tak dá se tu přeci jen hodnotit, jak byl ten koncert udělanej po různejch stránkách přeci. Jak to bylo nasnímaný, střihy, světla... výběr skladeb.... a co já vim... je fakt, že mejch 5 je teda do značný míry neobjektivních.. Ale spíš mě mrzí, že tu nejsou videoklipy. Vím, že by to byly další miliony záznamů, ale když už jsou tu filmy krátkometrážní a studentský... co?

plakát

Max Schmeling (2010) 

Německý retro-Rocky. Je to obrovská škoda. Příběh Maxe Schmelinga a Anny Ondrákové by si zasloužil daleko lepší zpracování. Zase jedno zabité téma.

plakát

Jak na věc (2002) 

Ten film jsem měl doma tak dva měsíce. Dost jsem se toho bál. Hugh Grant byl pro mě vždycky ztělesněnim romantickýho pathosu. A k tomu přidejte dítě. Nicméně mi všichni (zejména slečny) říkali, jak je to dobrý. Tak se dnes stalo... A je to vynikající. Kluk hraje úchvatně a naprosto přirozeně a pan Grant kupodivu taktéž. K tomu přidejte fakt, že je to velmi zajímavě napsané a střízlivě zrežírované. No... je to fakt dobrej film, kterej má hlavu a patu a všechno sedí.