Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (374)

plakát

Immortal (2004) 

Sci-fi s prvky fantazie. Náboženství zde mělo velkou roli. Rozhodně vznášející se pyramida nad městem vypadá impozantně, dívka s modrýma vlasama a tajemným zakukleným přítelem taky a staroegyptští bohové ve velmi povedené sestavě s rozhodně impozantní tělesnou stavbou mají cosi do sebe. A kombinace animovaného a hraného měla svůj úspěch. Líbilo:)

plakát

Interview s upírem (1994) 

I like this! Film, který je pro svou upírskou tématiku naprosto úžasným představitelem "vysnění" vampírské dekadence, která přetrvává od dob dávného středověku až do dnešních dní. Hlavní představitelé byli velmi přesvědčiví a jejich postavy a charaktery "přirozené", pokud se to tak dá nazvat. Jako fanoušek vampírské linie jsem tento film považoval za jeden ze základů, kde je temnota spojená s příběhem, místy až romantickým a pod vlivem romantismu a je se na co dívat. Proto plný počet.

plakát

Jackie Brown (1997) 

Konečně jsem měl možnost vidět jackie Brown a mám z toho dobrý pocit. Quentin udělal kus dobré práce. Po 4 pokojích je to druhý film z jeho tvorby, který vidím a zatím jsem nebyl ani jednou zklamaný.. jen tak dál:)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Vím, že se hrozně směju ... ale tady jsem tomu nemohl zabránit ... a prostě jsem se smál :)) a o tom to přece je! edit: po třetí sérii už mě ten smích přešel. Vlastně mě to začalo dost nudit. Je škoda, že se takový povedený materiál natahoval tak dlouho, až už vás prostě přestane bavit čekat na "jejich matku".

plakát

Jak jsem se stal psem (2006) 

Já asi nemám rád rodinné komedie pro hloupé dětičky ... a nebo jsem jen alergický na pořád stejného Tima Allena? Nevím, ale rozhodně mi připadá ztráta času na tohle koukat. Přesto jsem u toho čas ztratil, zatraceně!

plakát

Jak na věc (2002) 

Příjemná, vtipná, místy smutná hořká komedie s britským smyslem pro vnímání světa kolem nás. Působivé herecké obsazení, kde Hugh je okouzlujícím darebákem, Rachel bojácnou a upřímnou ženou a Toni depresivní hippiesačkou, která svého syna natolik miluje, že mu způsobuje víc traumat než radosti. Nicholas zahrál svou postavu, ňoumu Marcuse velmi dobře ... postupně se vyvíjí díky okolnostem, podobně i i Will v podání Hugha se posunuje dál a tak jako obvykle u komedií, i zde se dočkáme příjemného happy endu. Není to na 100%, ale rozhodně stojí za vidění [takže 88%=4 a půl hvězdičky].

plakát

Jaro, léto, podzim, zima... a jaro (2003) 

úchvatný snímek plný barev, přírody, buddhismu, klidu a sebepoznávání. viděl jsem pro velký úspěch dvakrát a jsem tomu rád.

plakát

Jedné noci v jednom městě (2007) 

Vlastně celkem velké zklamání. Věřím, že kdybych to viděl v televizi po dílech, bral bych to třeba jako Večerníček. Takhle to vypadalo jako směska mnohdy nenápaditých, jindy nápaditých [i já se bavil i Větvičky a Ploutvičky:))] příběhů, které mají společné asi jen to, že se to odehrává v noci [v tom případě zmiňovaný Větvička a Ploutvička nezapadá]. Chybělo tomu dějové propracování. S Douglasem nesouhlas v jediném - já u toho filmu hodně přemýšlel, co tím chtěl autor říct a proč se to tam děje ... :))