Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Ewan McGregor

Pro mě nejlepší herec současnosti, jakoby mladší verze De Nira. Charismatický, charakterní herec, který z obyčejného filmu udělá nadprůměr. Na jeho filmy se vždy těším, jak harant na Vánoce. Pro mě moust zupa role Mark Renton, Alex, Adam a Obi-wan Kenobi.

Brad Pitt

Dřív jsem ho měl za Holywoodskýho narcise,ale pak jsem ho viděl v několika filmech a chtěl vidět všechny. The best of Bradley Pitts Interview s upírem, Legenda o vášni, Sedm, Fight club, Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem, Benjamin Button, Hanebný pancharti...

Jim Carrey

Chlápek s gumovou držkou. Není jen výbornej komik, ale i skvělej herec.The Bestos of Jim Jimy Jim : Maska, Ace Ventura,Blbý a blbější, Truman show, Muž na měsíci, Majestic...

Steve Buscemi

Vedlejšák, skoro v každym filmu vedlejšák, ale co na tom, když přehrává většinu hlavních hrdinů.  Toho mám rád i v naprostých kokotinách...

Robert De Niro

De Niro by mohl i jen nehybně sedět na posteli, slintat si na tílko a blbě čumět a stejně bych mu věřil každej sllint.

To je prostě mafian.

George Clooney

Clooney je nejlepší, když dostane roli podobnou jako si střihl v PO PŘEČTENÍ SPALTE.Ale je to dobrej herec, slušnej režisér a dělá si to po svym. Taky výbornej v The American...vřele doporučuju.

Tom Cruise

Pan mimozemšťan! Ale jako herec, je jeden z mála těch, co vydržej bejt cool i po 30ti letech. V hobitíně na něj musej bejt hrdý. Interview s upírem, Magnolia a pak všechny ty akční pecky samozřejmě! Jeho filmy jsou velkolepý a umí lidi skvěle bavit.

Mel Gibson

Gibson je týpek devadesátek. Nejlepší určitě  jako Martin Riggs!

Matt Damon

Matta mám na rozdíl od několika mých přátel hodně rád, je to sympaťák a rád se vždycky mrknu i na nudný drámo, ve kterym hraje byť vedlejší roli. Jinak jako Tom Ripley geniálně chladný psychouš!

Tom Hardy

Tom Hardy poslední dobou válí ve všech filmech, tak mu přeju hodně úspěchu do budoucnosti, tenhle chladnej tvrdej chlapík nikdy nezklame! Warrior, Bronson, Počátek, Temný rytíř povstal, Špinavý prachy a jako Mad Max určitě zdatně nahradí už tehdy skvělýho Mela.