Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (494)

plakát

Relikvie (2020) 

Babička Zdráhavé Kanibalky je už hooodně Stará - aneb - alegorie (nikoliv zcela dementní) na demenci, a v souboji přízvuků. Hele, točila to paní, hrajou v tom paní, je to o problémech, co maj jedny paní s druhejma paníma, asi by bylo mimo mísu očekávat ucelenou konsistentní story. Tohle jsou spíš situace a pocity a nálady a noční můry na jedný hromadě, a byl to stoprocentně záměr. Já nejsem paní, takže tři, dobrý tři.

plakát

Cizinec (2020) (seriál) 

Thorinovi rodinné trable - aneb - chudák alpaka. Žíš, to byla paráda sledovat živý uvěřitelný postavy s pochopitelnejma motivacema, a ne kartóny polepený ideologickejma heslama.

plakát

Tenet (2020) 

Vel ips espile v - aneb - Nolan viděl Menšíkův Happy End (a myslí si, že my ne). Když nechám stranou, že se tady (opět v jeho filmu) s fyzikou zachází jako s fuseklí - obrácená entropie objektu je hezký abrakadabra, ale jak to potom bude s celkovou entropií systému, jehož je obrácenej objekt součástí (kulka obrácená, ruka, která ji chytá, normální)???? A... víme, že snížit něčemu entropii vyžaduje dodat tomu energii, a pokud obrácenýmu objektu v normálním proudu času entropie klesá tak... kde na to tu energii bere? Nemělo by kolem něj bejt krutě zima (minimálně)????... no je to fyzikální blábol. Konec vsuvky - tak by to všechno bylo moc hezký, kdyby mi Protagonisti nebyli u řiti. Lousknout tu první scénu v Oslu chtělo tak dvě minuty, a pak to byla docela nuda, protože mi bylo nějak jedno, co se komu stane, a exotický lokace, drahý obleky, vytuněný interiéry, a blití expozice během procházek mě nezaulajo. A ten maglajz nakonec už vůbec ne. Takže pane Nolan, vytáhněte si tu kukuřici z místa, kam nepatří. Kdy od Vás dostaneme (pokud vůbec) další Memento?

plakát

Černé Vánoce (2019) odpad!

WAAF? - aneb - další film, co nebyl pro mě. Holko z Anglie, máš tohle zapořebí??

plakát

Castle in the Ground (2019) 

Fentanylová Romance - aneb - Týden ve Tmavém Domě. Zkratkovitost scénáře a divný nasvícení (asi to byl záměr, ale...blbej) to táhne dolů. Imogen to táhne hore. Střední tři.

plakát

Lovesong (2016) 

Vlčí Máma a Maskérka Mrtvol jsou Kámošky - aneb - tenhle komorní snímek je herecká PRDA! Jako bez prdele, to, co tady Keough a Malone předvedou, je naprostej hrot, o to víc, že to je "malej" příběh. Teď pojedu všechny filmy, ve kterejch hrály (a já je eště neviděl), protože tyhle dvě nezklamou. 5 555 hvězd! ..PS:... si nedávala pozor, viď... Brie....

plakát

Antarktida (2020) (seriál) 

Usual Suspect Polar Edition - aneb - in order to defeat an asshole you become one. Jo, na jižním pólu se žádnej hepáč nekoná. Dobrý to bylo, pět.

plakát

Základna (2019) 

Mladej Klint Zase Vedle - aneb - How to FUCK a Story Structure. Je to tak, pokud nám postavy řádně nepředstavíte, je nám u zadele, co se s nima děje.

plakát

Gangs of London (2020) (seriál) 

HO-LY-SHIT!!!!!! - aneb - budoucnost akčního žánru má jméno GARETH EVANS! (to řikám furt, že je skvělej, voe!). Škoda posledních dvou epizod, kde vyprávění totálně ujelo do nesoudržnejch halušek, jinak je to herecky vybroušený dramaticky pevný remeslně špičkový podívání. A pátá epizoda... voooolééééé....Evans si s velkejma akčníma produkcema vytírá řiť! Na ten HAVOC, co teď připravuje, se těším jak malej! Poznámka pod čarou: Evans to bez Uwaise zvládá, Uwais je bez Evanse... víte kde.

plakát

You Should Have Left (2020) 

Inzerát na Dúm, ve Kterém šlo Vyprávění do Kopru - aneb - když už chcete ztěžka moralizovat, tak ať má ten příběh hlavu a patu, jinak plácáte do vody a řvete "drááámáááá"... což je na H.