Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Deníček (21)

Sunday, February 24, 2013

Udílení cen Akademie

Sunday, February 24, 2013

Derren Brown: Fear and Faith

Tak jsem dnes  dopřeložil (publikoval na Youtube) druhý díl pořadu Fear and Faith z produkce Derrena Browna. Stojí za to, neváhejte se tedy podívat. Reakce na překlad rozhodně uvítám. Enjoy!

Derren Brown: Fear and Faith

Jack Reacher

 

No cinema on my schedule (FFF recenze: http://goo.gl/2U4U1).

 

Rychá poznámka, v mém profilu bylo nedávno možné si povšimnout posteru na nadcházející premiéru filmu  Jack Reacher: Poslední výstřel, chcete-li v ang. Jack Reacher nebo neoficiálně One Shot. Bohužel pro mě, znám jistého pana Fuku, recenzenta jehož názory my leckdy ulehčí rozhodování a naopak tolik neodlehčí peněženku o finance, které bych musel vydat za film, na který vlastně ani nestojí za to chodit. No a bohužel tohle se právě stalo, jeho recenze mi říká, že takhle tedy ne. Raději proto počkám a svůj volňásek na 2D představení v Cinestaru využiju ihned začátkem příštího roku. Pravděpodobně na film  Les Misérables. Nechť je tato zpráva varováním pro všechny jedince, kteří měli v plánu jít na tento film. Už nemusíte!

Jack Reacher

Derren Brown - Strach & Víra

Dovolil jsem si otitulkovat jednu z epizoda skvělého Derrena Browna v pořadu FEAR & FAITH, užijte si to.

Derren Brown - Strach & Víra

Brzy v TV

Nový seriál z produkce televizní stanice ABC o osudech posádky americké ponorky Colorado, která odmítne splnit rozkat odpálit jaderné hlavice na Pakistán. Nejde se netěšit.

Brzy v TV

KILLING JOKE (Kamenák)

Well-known piece of rubbish comedy  made by most not-famous director ZDENEK TROSKA. Now playable subtitled trailer  version in English only. WATCH IT !

KILLING JOKE (Kamenák)

I am going to watch...

Academy Awards 2012

I am going to watch...

My Fair Lady v podání divadla Na Fidlovačce

Kdo viděl původní filmovou verzi My Fair Lady s nádhernou Audrey Hepburn,  nemá o čem přemýšlet a půjde ihned směr Na Fidlovačce. Kdo neviděl, tak jako já, půjde také a užije si to o poznání více.

My Fair Lady v podání divadla Na Fidlovačce

The Dark Knight Rises

Tento poster skvěle reflektuje nastávající atmosféru  nového Batmana. Totální chaos a bazvládný Batman zlomený , možná doslova.

The Dark Knight Rises

The Beatles Night 2011 Liberec

Záznam z koncertu pořádaného v rámci výročí 20 let existence společnosti Syner.

Inception Totem

Po delším rozhodování jsem si konečně koupil Káču s logem Inception. Je pozlacená a přišla spolu s hrací kostkou  během týdne z e-shopu E-bay zabalená v černém látkovém váčku

Hollywood Night 2011

Záznam z večera pořádaného v rámci Prague Proms.

E3 je tady !

Veletrh E3 (Electronic Entertainment Expo) je pro herní průmysl totéž jako ženevský autosalon pro automobilky a motoristy. Vývojářům a vydavatelům slouží nejen k prezentaci nejžhavějších novinek, ale i k oznamování jejich plánů a vizí. Výstava tak de facto nastavuje trendy, kterými se v dalších letech bude celé odvětví dál ubírat.

 

                                                                                                                                                                                 Zdroj: Tyden.cz

E3 je tady !

Natáčení Dark Knight Rises v plném proudu

Na obrázku vidíme pevnost Mehrangarh ve městě Džódpuru, kterou si Nolan vybral pro zatím neznámé postavení v příběhu o netopýřím muži. Na druhé fotce jsou k vidění členové filmového štábu, kteří připravují zelené plátno pro pozdější digitální úpravu. V místě se pohyboval i herec Christian Bale aka postava Bruce Waynea, nikoliv tedy Batmana.

Natáčení Dark Knight Rises v plném proudu

Crysis 2 dohráno

....jak říká nadpis, hra je dohraná, teď zbývá interpretovat si v hlavě zažítky a dojmy ze hry. Ale co na první pohled

(poslech) zaujme je hudební THEME, který skládal Hans Zimmer.

První foto z Dark Knight : Rises?

Natáčení začíná v květnu, počítám tedy s čím dál tím větším výskytem fotografií, spoilerů, filmových materiálů a dalších věcí spojených s filmem.

První foto z Dark Knight : Rises?