Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Chladnokrevný (2012) 

Zajímavej thriller z jinýho soudku než jsem zvyklá. Poslední dobou oběvuji čím dál tím víc filmů, v kterých maj prsty kanaďani a jsou fakt zajímavě zpracovaný. V tomhle filmu občas brutálnější okamžiky než bych původně čekala, každopádně obsazení hlavních rolí též skvělá volba. Můžu jen doporučit.

plakát

Fertile Ground (2011) 

Tři hvězdy a to ve směs jen za to, že tam hraje Leisha Hailey, jinak by to bylo asi méně. Každopádně za zkouknutí v nějaký pochmurný deštivý večer to nejspíš stojí...

plakát

Let’s Dance: Revolution (2012) 

Je fakt, že na příběh a dialogy se tu moc nehraje, ale o to v tomto filmu rozhodně nejde a z pohledu nápaditých choreografií a příhodnému prostředí se mi na to prostě pěkně dívalo...

plakát

Chata v horách (2012) 

Začátek nic moc, ale potom co se všichni strašnou náhodou ocitnou ve sklepě to začne mít spád. Projížďka výtahem hrůzy byla super a závěr byl též velmi povedený po vypuštění všeho co se dalo, jelikož mě všechny tyhle filmové potvory prostě baví... což je pro mě jasných 80%.

plakát

Čtyři slunce (2012) 

Je to opravdu zvláštní film a určitě se najdou tací, kterým přijde povedený s opravdovou myšlenkou. Já mezi ně, ale nepatřím. Děj mě ničím neuchvátil a Karel Roden jako Guru byl taky krapet divný (ty vlasy mu, ale rozhodně přidaly na důvěryhodnosti=)). Pro mě max. 35%.

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Nápad totálně otočit děj klasických vyvražďovaček, je parádní nápad. Dost jsem se nasmála, ani si nejsem jistá, že ten film je nějak výrazně dokonalý, jen jsem se na něj dívala ve správnou chvíli, kdy člověk potřebuje vypnout a jen se dívat a nad ničím nepřemýšlet. Pro tuto činnost ideální film... =)