Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Válečný

Recenze (1 017)

plakát

Tora! Tora! Tora! (1970) 

Daleko lepší než ta akční romantika Pearl Harbor :)

plakát

Nejdelší den (1962) 

Ačkoliv je to místy přetažené za vlasy, je to povedené dílo, i přes neexistenci moderních filmařských triků. Osobně mám raději vidět nabíhat pod kulomety komparzisty než nějaké počítačové panáky. Každá scéna se musela podrobně promýšlet, dnes je to bohužel samý počítač. Herecké obsazení té doby v tomhle válečném eposu to je prostě žrádlo pro milovníky klasických válečných filmů.

plakát

Velká červená jednička (1980) 

Na tu dobu velice kvalitní snímek, kterému stáří moc vrásek nepřidalo. Je to tak jedinečný komplexní válečný film, jelikož se odehrává na tolika místech. Ten humor, antiválečný myšlenky, i akce, tohle jak sem jednou náhodou uviděl v televizi, tak mi bylo jasné, že mezi mnou a tímto filmem se vytvoří citová vazba. PS: ta scéna z Československá hraje snad každému na jeho lidskou stránku ..

plakát

Velký flám (1966) 

Tohle se prostě náramně povedlo.

plakát

Trade (2007) 

Drsné, kruté, zvláštní spojení mexického bratra a amerického občana v honu za spravedlností. Prostě film co ukazuje jednu zkaženou tvář tohoto světa.

plakát

Štěstí na dosah (2006) 

Neuvěřitelný příběh, nečekal jsem jak dokonale se Will Smith dokáže vžít do role, celkově jsem byl moc překvapen, na filmu jde vidět jak popisuje nestabilní ekonomickou situaci 80. let .

plakát

Policajt drábem (1973) 

Tahle filmová tahanice s komisařem Rittzem je nejlepší singl role Buda Spencera :)

plakát

Megaopravy (2008) (seriál) 

Viděl jsem všechny dostupné filmy a můžu říct je to fakt super, jako elektrikáře mě bere nejvíce jaderná elektrárna, dráty vysokého napětí a televizní vysílač.

plakát

Vteřiny před katastrofou (2004) (seriál) 

Tenhle seriál je pro mě velice poučným, i když někdy na mě působí senzachtivě. Velice se mi líbil díl o Černobylu.