Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Válečný

Recenze (1 017)

plakát

Život (2017) 

Ten flubber byl ale sakra nechutnej ! :D

plakát

Vznik a pád království ševců (2004) (TV film) 

Z tohoto dokumentu mám pocit a) prezident Edvard Beneš byl velice zákeřný člověk ve vztahu k J.A Baťovi b) synovec Tomáš Baťa junior byl taky pěkný hajzlík.

plakát

Ochránci (2017) 

Vynikající!! Jak jsem viděl trailer, tak jsem si říkal to bude boží. Film je sice krátký, ale mě to u něj pohodově utíkalo jako by měl dvě hodiny. Paráda.

plakát

Underground Comedy (2014) (pořad) odpad!

Stream se prezentuje jako internetová televize a přitom většina obsahu je absolutní odpad. Tenhle pořad nebo co to vlastně má být k tomu fekálu řadím taky.

plakát

Vzhůru nohama (2001) 

I když ústřední téma bylo hloupé modelky, dalo se u toho pobavit.

plakát

Všichni jsou v pohodě (2009) 

Musím říct, že tento film mě fakt okouzlil. Nečekal jsem, že se po dlouhé době do něčeho tak pořádně zaberu. Smutné a krásné to vystihuje tento film, a De Niro umí obměkčit skvěle, jsem z toho fakt dost překvapený.

plakát

Meziplyn (2013) (pořad) 

Koubek má občas dobré hlody, ale taky se občas nechá koupit. V tom jeho pořadu Bazarovky jak udělal z lidí ovce a prohlásil, nekupujte si ojetá auta z Německa a zajděte do AAA. To opravdu posral ... a pak když ho vytrollovali, tak raději tipl diskuzi jak to bylo čerstvé u nového dílu. I přesto všechno mu dám 4*, protože autosalon na primě už je taky dost o ničem. Ty jeho trapné vlogy jak všude lozí s tou kamerou jako nějaký pubertální kretén, to je fakt k smíchu :-D prostě pražské netáhlo.

plakát

Chanov - "Sídliště hrůzy" (2011) (TV film) 

Tohle snaží působit pozitivně ve vztahu k romům z Chánova, jen na základě návštěv dvou pěkně zařízených bytů. Policajta a dvou romských homosexuálů. Nicméně, nesmazatelný fakt je že cikáni se nechtějí integrovat. Pořád jsem toho názoru, že Chánov je slabý odvar toho co je možno vidět na Luniku X.