Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (8)

plakát

Když draka bolí hlava (2018) 

Když jsme 28.10. společně s dětmi vyrazili do kina, neměl jsem nijak extra očekávání. Ovšem tato pohádka překonala vše ostatní, co jsem s dětmi kdy v kině viděl. 90 minut naprosté prázdnoty a na závěr rádoby neskutečně povrchní rozuzlení toho, proč jsme v kině ztráceli čas. Snad by bylo lepší, kdyby kletba postihla prince Janka němotou (snad jen s povolením zpívat). Sázka na slavná jména nevyšla, Gottova slovenština tragická, Magálová v češtině mnohem lepší, Brožovou bych nepostrádal (ten vyprsený dekolt byl spíš ke škodě a působil naprosto nepřirozeně). Dějově vůbec o ničem, scény, na kterých se nechalo stavět dohromady cca. 1,5 min. Souboje o princeznu, vyhánění konkurentek, hledání ztraceného vejce, souboj s drakem - takové okamžiky tomu mohly dát alespoň šanci. Ale poslouchat tak příšerné dialogy na venkovní slavnosti a cpát se přitom Marlenkou (super PP). O ničem, v duchu jsem se omlouval všem pohádkám, které jsem od dětství považoval za špatné. Oslovení cílové skupiny - dětí - také žádné, v kině byl hluk, děti nebyly připoutané k plátnu, jen se dokola ptaly: Kdy už to začne? Jedna hvězda za to, že si dcera cestou domů broukala nějakou melodii.

plakát

Podfukáři (2013) odpad!

Panebože, já to snad dokoukal a přežil. "verbale" díky za komentář. Nevím proč, kde, jak, s kým. Hlavně žádná moudra třeba ve II., III. atd.

plakát

Paterčata (2014) (seriál) odpad!

Nehodlám se zabývat hodnocením životního stylu této rodiny, a to ať je jaký chce, stejně tak jsem přesvědčen, že rasistické komentáře na tuto jinak velni kvalitní platformu filmových fanoušků nepatří. Každopádně mé hodnocení vychází z toho, že dokument sám o sobě nic nenabízí, nikam nás neposouvá, je napřiměřeně dlouhý a je placen z veřejnoprávních peněz. Čtyři díly v délce do 20-ti minut, které bych nasměroval do rovin 1) Porod, 2) Příchod domů, 3) Pomoc ostatních a závěrečný díl 4) Co MY SAMI budeme dělat dál?, by bohatě stačily. I tak by spoustu lidí vytočily do ruda a možná bychom se dozvěděli více. To, co ČT tímto bulvárním paskvilem prezentuje, se naprosto na její pozici veřejnoprávní televize nehodí, a opakované stížnosti matky na neochotu pečovatelek dělat služky, zatímco já budu tančit, nás poplatníky od TV odhání, nebo nutí přepnout jinam.

plakát

Policie Modrava - Za lepších okolností (2011) (epizoda) 

Ať už tomuto pilotu fandíte nebo ne, chci jen vzkázat, že 27.5.2013 začalo natáčaní dalších dílů a natáčet se bude asi i za rok. Cca. 15 dílů. Ještě vzkaz pro "dopitaka" - Filip Tomsa v pilotu hrál, jen to Nova v premiéře nepustila celý, Tomsa původně na konci přicházel v doprovodu pana Satoranského jako nová posila, poté co byla pozastavena výroba dalších dílů, tak byl pilot zkrácen. V lednu 2015 uvidíš celý pilot plus 15 dalších.

plakát

Škodná (2007) (TV film) odpad!

Díval jsem se cca. 15 minut, je to neskutečná sračka. Jak z hlediska postupů rádoby kriminálky, tak herecky. Lucie Zedníčková by měla zkusit Studio kamarád nebo kouzelnou školku. Kdo tohle vymyslel, a natočil.....hlavně že se projebou peníze

plakát

Babovřesky (2013) 

Ještě jsem "to" neviděl, a tak nebudu hodnotit, posílám manželku jako předvoj do kina a pak se rozhodnu sám. Jen bych chtěl zatím na adresu všech, kterří nešetří ve svých sentimentálně vulgárních výlevech hromadami exkrementů (pro Vás hoven, sraček apod.) a vědry zvratků, že pokud za více než 30 let kariéry nepochopili, že Troška není Nikita Michalkov, ať raději nehodnotí.

plakát

Cesty domů (2010) (seriál) odpad!

Stačí pět minut tohoto "zvěrstva" a mám zkažený celý večer. Statická kamera ve stylu latinskoamerických telenovel, jemný hudební doprovod, přehlídka nesmyslných dialogů, které slouží jen k vyplnění času mezi reklamními bloky, neuvěřitelně nesmyslné postupy policie při vyšetřování čehokoliv. Nechci být vulgární, tekže jen "hrůza hrůz".