Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Western

Recenze (16)

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Nerad se pouštím do komentářů v polovině seriálu, dostávám se ale postupně do rytmu a kupodivu mám lepší pocit z třetí a čtvrté epizody a to Alici jako režisérku moc nemusím. Jelikož z kraje pod zámkem Jezeří pocházím a kopce nad Litvínovem mám prolezlé, je to pro mě v zásadě takový návrat do dětství. Téma stále aktuální, kdy doly ukrajují jednu obec za druhou a vlastně jen zázrakem stále Jezeří stojí na úpatí Krušných hor. Také s přivřením obou očí akceptuji chybné značky na vozidlech a nesmyslnost hranic s Polskem, to asi při vysílání v ostatních státech bude naprosto zbytečný detail. Takže v souhrnu mohu je tleskat a pravdou je, že ta pátá hvězda je z čisté nostalgie.

plakát

Pustina - Epizoda 6 (2016) (epizoda) 

Tak jednoznačně nejlepší díl série - zatím.

plakát

Pošťák Pat (2014) 

Vyrazil jsem s rodinou, děti občas seriál sledují a moc se jim líbí. Ze seriálem ale má film pramálo společného, ani atmosféru, ani vtip, prostě nic. Film očekávám do měsíce ve stojanech supermarketů za přehnaných 39,-Kč - za víc opravdu nestojí. Prostě nekvalita.

plakát

Zmizelá (2014) 

Mám velmi rozporuplné pocity. Film se pro mě stal od určité fáze naprostou fraškou. A tím okamžikem byl příběh Amy na útěku v celé své šíři a její návrat zakončený trapnou scénou v nemocnici za přítomnosti účastných a se slzou v oku naslouchajících agentů FBI. Tolik nelogických prvků a hloupostí jsem ve filmu od Finchera nečekal. SPOILER Opravdu si nemyslím, že jeden záběr z průmyslové kamery a hrdlem láhve roztažená vagína přiměla agenty FBI ukončit vyšetřování s konstatováním - vražda v sebeobraně. Takže za mě film jako celek 20 a kvůli celkem stravitelnému Benovi nakonec 40%. Co ovšem vůbec nechápu je hodnocení drtivé většiny z vás - jako bychom přišli o schopnost nad věcmi přemýšlet a vyhovuje nám povrchnost. To nemůže dopadnout dobře...

plakát

Zmizení (2013) 

Toto je přesně ten žánr, který považuji za své mateřské mléko a kdykoliv mám možnost, opět se přisaji.

plakát

Ve stínu (2012) 

Je to takový návrat ke kriminálkám s mjr.Kalašem v podání R. Hrušínského. Nové díly ale pravděpodobně nepřipadají v úvahu - bez hlavního hrdiny. Uvažoval bych ale o retro návratu do předešlých poválečných let a natočit hromadu kvalitních kriminálek s kpt. Haklem.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Po filmu jsem vstal a objal manželku, držel jsem jí v náručí asi pět minut...beze slov.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Netvrdím, že jsem včera viděl něco extra, proč ale někteří hodnotí pohádku jako odpad opravdu nechápu. Vcelku vtipná, dvojsmyslná pohádka s příběhem co neurazí. 60%

plakát

Terapie - Série 1 (2011) (série) 

Nemohu hodnotit dům, když sleduji kopání základové desky.

plakát

Svatba za bílé noci (2008) 

Jóna jsem od začátku filmu nemusel, ale v průběhu jsem pochopil, že bych se nezachoval jinak. Tedy hodně cynicky až podle, ale vlastně z mého pohledu dosti logicky. Velmi inteligentní a neuvěřitelně humorné pasáže mi nedávají možnost volit jinak než za čtyři hvězdy.