Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Western

Recenze (16)

plakát

Pustina - Epizoda 6 (2016) (epizoda) 

Tak jednoznačně nejlepší díl série - zatím.

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Nerad se pouštím do komentářů v polovině seriálu, dostávám se ale postupně do rytmu a kupodivu mám lepší pocit z třetí a čtvrté epizody a to Alici jako režisérku moc nemusím. Jelikož z kraje pod zámkem Jezeří pocházím a kopce nad Litvínovem mám prolezlé, je to pro mě v zásadě takový návrat do dětství. Téma stále aktuální, kdy doly ukrajují jednu obec za druhou a vlastně jen zázrakem stále Jezeří stojí na úpatí Krušných hor. Také s přivřením obou očí akceptuji chybné značky na vozidlech a nesmyslnost hranic s Polskem, to asi při vysílání v ostatních státech bude naprosto zbytečný detail. Takže v souhrnu mohu je tleskat a pravdou je, že ta pátá hvězda je z čisté nostalgie.

plakát

Zmizení (2013) 

Toto je přesně ten žánr, který považuji za své mateřské mléko a kdykoliv mám možnost, opět se přisaji.

plakát

Zmizelá (2014) 

Mám velmi rozporuplné pocity. Film se pro mě stal od určité fáze naprostou fraškou. A tím okamžikem byl příběh Amy na útěku v celé své šíři a její návrat zakončený trapnou scénou v nemocnici za přítomnosti účastných a se slzou v oku naslouchajících agentů FBI. Tolik nelogických prvků a hloupostí jsem ve filmu od Finchera nečekal. SPOILER Opravdu si nemyslím, že jeden záběr z průmyslové kamery a hrdlem láhve roztažená vagína přiměla agenty FBI ukončit vyšetřování s konstatováním - vražda v sebeobraně. Takže za mě film jako celek 20 a kvůli celkem stravitelnému Benovi nakonec 40%. Co ovšem vůbec nechápu je hodnocení drtivé většiny z vás - jako bychom přišli o schopnost nad věcmi přemýšlet a vyhovuje nám povrchnost. To nemůže dopadnout dobře...

plakát

Pošťák Pat (2014) 

Vyrazil jsem s rodinou, děti občas seriál sledují a moc se jim líbí. Ze seriálem ale má film pramálo společného, ani atmosféru, ani vtip, prostě nic. Film očekávám do měsíce ve stojanech supermarketů za přehnaných 39,-Kč - za víc opravdu nestojí. Prostě nekvalita.

plakát

S kuchařem kolem světa (2007) (seriál) 

Toho chlapa můžete buď milovat, nebo naprosto nenávidět. Vynikající cestopisný seriál s maníkem, co se dokáže vetřít snad do každé rodiny...

plakát

Jedna ruka netleská (2003) 

Nemám rád filmy co si hrají na něco, co nikdy být z podstaty věci nemohou. K jedné hvězdě přidávám půl hvězdy panu herci Trojanovi.

plakát

Nesmiřitelní (1992) 

Film jsem viděl ihned po jeho uvedení a přišel mi nesmírně syrový a krutý, prostě výborný western. Film jsem si pustil po dvaceti letech a musím konstatovat, že jsem se neskutečně bavil. Film neustále hodnotím jako syrový a krutý, ale také neskutečně vtipný a citlivý. Bravo Clinte!

plakát

Ve stínu (2012) 

Je to takový návrat ke kriminálkám s mjr.Kalašem v podání R. Hrušínského. Nové díly ale pravděpodobně nepřipadají v úvahu - bez hlavního hrdiny. Uvažoval bych ale o retro návratu do předešlých poválečných let a natočit hromadu kvalitních kriminálek s kpt. Haklem.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Po filmu jsem vstal a objal manželku, držel jsem jí v náručí asi pět minut...beze slov.