Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

Godzilla (2014) odpad!

Bože co to je za hruzu? absolutně nevyužitý potenciál, Herci tam ve finále ani nemuseli být ... zmatenej děj, hruza děs....Za mě teda Odpad ožná to balancovalo mezi Odpadem a 1 hvězdou.....

plakát

Argo (2012) 

Našponovanej až do poslední chvíle, kdy se letadlo odlepilo od země. Parádní Filmek, který ještě podtrhuje fakt, že šlo o skutečnou událost. 5/5.Argo - Naser si!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tak jsem konečně zkouknul, opěvovaného Djanga, kdy všichni v okolí neskrývali své nadšení a doporučení. Hm.. Nevím dalo by se to zkrátit o Hodinu - nejlepší scéna Ku-klux-klan a jejich trable s dírama v pytlích vyvrcholením nasraného manžela, jehož manželka se " srala " celej den s šitím pytlů. Dále nesmím zapomenout na Německého Lovce lidí, jenž se dokázal vždy ze všeho brilantě vykecat. Nicméne mě ten film jinak až tak nenadchnul, abych si ztoho sednul naprdel jako 1/2 planety. 3 hodiny si zaslouží nějaký jiný film, . Tarantina jsem nikdy moc extra nemusel - Jediný PF od něj beru jinak všechno je pro mě odpad. za mě dávám 3 *

plakát

Projekt X (2012) 

Hehe tak tohle je Masakr...odzačátku je vše pruhledný jak pytel od svačiny, ale prostě tohle musí zaujmout všechny. - Každej by chtěl takovou kalbu zažít - jen bych nechtěl bejt v kuži toho pořadatele mega pruser. Za mě 4* A pivko navíc:D Jo Party jak Kráva:D Nejvíc mě dostal nakonci fotřík jak ač byl nasranej jak svině stejně se zeptal jaký to bylo:D prostě tohle se povedlo!

plakát

Letadla (2013) 

Vydařený animáček, který nezklame žádnýho špunta..nevím jak píšete že animáky jsou předvídatelný - to je celkem každej animák - když jsou určený dětem. mě osobně se tenhle styl líbí a moc rád na něco podobnýho zajdu opět se synátorem pochroupat popcorn...za mě 4*.