Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Rodinný
  • Akční

Oblíbení režiséři (8)

Tim Burton

Tim.. bezesporu skvělý režisér, co on už nevymyslí ! jeho střihoruký Edward, Planeta opic,Karlík a továrna na čokoládu, Sweeney, Alenka On si tady zaslouží být ! už kvůli jeho nápadům.

James Cameron

Jeden z nejlepších režisérů vůbec.. Před Avatárem to byl Titanic. Nezapomenutelný film, na světě existuje jen málo lidí co, Titanic neznají. Jistě je to i kvůli němu. Avatár další pecka, kde ukázal kdo je :-) Samozřejmě i jeho dokumentární filmy ikdyž ty jsem většinou neviděla stojí jistě za to !

Miloš Forman

Miloš Forman to je prostě klasika. Skoro všechny jeho filmy jsou i tady, v zemi kritiků, červené. A tak to má být ! Jeho Amadeus, Lásky jedné plavovlásky, Peklo s princeznou, a jeden z nejlepších filmů: Přelet nad kukaččím hnízdem, který jsem ještě neviděla - má chyba.

Jiří Menzel

Co víc napsat než, že jeho filmy na které se ráda podívám, ačkoliv nepatří mezi mé nejoblíbenější, jsou výdy zážitkem. Vysmátý Otík, s dědou na samotě u lesa. A také postřižiny.  A na co se musím podívat: Všichni moji blízcí

Steven Spielberg

Podívejte se sami, tady není co říct ! ;-) Válka světů, E.T, Indiana Jones. A taky Čelisti, které jsou boží, drastické ale pekelně dobře ztvárněné. A i tady je něco na co se těším: Schindlerův seznam. Také nejsou opomenout dokumentární snímky.

Amy Sherman-Palladino

Za její dokonalé Gilmorky do, kterých jsem se zamilovala. Za její Stars Hollow ♥ které mělo úžasné obyvatele. Rory, Lane, Lorelai ♥