Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (165)

plakát

Odpad město smrt (2012) 

Divadelní hra na plátně, hodně na krev. Jako film nebaví, ale v divadle to muselo být silné. Pechlát v kramflecích baví, hlavní protagonistka zaslouženě oceněna.

plakát

Milo (2013) 

Komedie o prdeli a rektálním démonovi nepřekvapí, dávkování prdů, krvavých stříkanců a dementních dialogů po chvíli začne lehce nudit. Ale Peter Stormare jako psychiatr baví a roztomilé oči démona hrají psí hru s divákem. Bacha na stres v práci, ať se z toho neposerete. :)

plakát

Příběhy, které vyprávíme (2012) 

Sarah Polley, její rodina, její mrtvá matka a tajemství Sarah Polley. Je to osobní, ale už stokrát viděno jinde. Zaujme naopak část, kde herci přehrávají zcény z minulosti režisérčiny rodiny, nejprve to vypadá jako rodinné záběry z vhs/super8, které naleznete v šuplíku, ale vlastně to tak není. No snad jí to pomohlo se s nečím vypořádat.

plakát

Halleyova kometa (2012) 

Lahůdečka, pro milovníky divných filmů a Otrlé diváky a nekrofily. Od první chvíle je jasné, že Betó není zcela normální člověk. Pomalým tempem zjistíme, že není zcela živý člověk a každou minutou filmu je víc a víc odlidštěný. Humor nechybí, hnus také ne. Hlavní představitel si musel svůj part náležitě užít. Pevné nervy!

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Biják celkem šlape, ale ta hudba, utrpná.

plakát

Nevědomí (2013) 

Jako vizualně je to pěkné, moc pěkné. Ale ta cukrova vata z toho stříká až na zadní sedačky. Čekal jsem Hardscifi náser, dostal jsem romantiku mixnutou s Moonem, perfektní momenty, co dělají dobrou scifi, se jen občas zjevily.A Cruise se moc nesnažil. Škoda, stačilo jen to tolik necukrovat a bylo by to po dlouhé době super scifíčko.

plakát

Parasitic (2012) odpad!

Metodou seek and delete jsem shlédl a zapomněl. Co si pamatuji, jsou kozy barmanky.

plakát

Hon (2012) 

Kurva! Jeste jednou mi nekdo rekne, ze deti jsou nevinne a nelzou, a ja ho snad zabiju.

plakát

Trasy myšlenek (2012) 

Jizda v metru v ruznych metropolich je vyplnovana rozhovory s obyvateli. Nic vic, nic min.