Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (1 177)

plakát

Teror (2016) (TV film) 

Podobný styl filmů mám velice rád. Škoda jen že bylo od začátku jasné kam to směřuje, mohlo se dát více prostoru žalující straně, ale jinak hodně hezká myšlenka a hodně hezky odvyprávěný fiktivní příběh.

plakát

Štěstí je krásná věc (2020) 

Toto je úplně od začátku do konce nenáročná komedie kterou jsem si překvapivě užil. Žádné snahy posunout film někam jinam, jednoduchá schémata, která ale fungují a člověk se prostě zasměje. Za mě dobrý :)

plakát

Šarlatán (2020) 

Nakonec o něco lepší než jsem čekal. Hezká kamera a barevnost snímku, herecké výkony a i na české poměry slušně odvyprávěný příběh.

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Ujetá blbost která měla být celá animovaná a komiksově akční nebo trochu serióznější jako předchozí film. Tato slátanina působila opravdu hodně rozpačitě.

plakát

Tenet (2020) 

Rozhodně kriminálka, ve které jsou vidět velké prachy. A zápletka s časem rozhodně slušně originální včetně opravdu složité choreografie. Určitě by to chtělo vidět film ještě podruhé a potřebí, aby si člověk všiml všech detailů a propleteného příběhu a mohl do náležitě ocenit... ale opravdu chci tento film vidět podruhé a potřetí? No ani ne. Chybí mi tam prostě něco extra wow kvůli čemu by mě to nutilo si film pouštět znovu a to jsem tam bohužel nenašel. Proto "jen" 70%.

plakát

Antebellum (2020) 

Není to vyloženě můj styl, navíc to bylo docela roztahané.

plakát

V síti (2020) 

Zaujalo mě až jak vážně byl dokument pojatí, jak hodně šel do hloubky.

plakát

Kóma (2019) 

Filmově slabší, ale téma je to zajímavé a tvůrci to neposlali úplně do kopru, takže jo nechalo se to.

plakát

3Bobule (2020) 

50% a nakonec nenáročná oddechovka.