Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Krimi
  • Hudební

Recenze (106)

plakát

Bídníci (1958) 

Gabin - chvili nic - Blier, Bourvil - dlouho nic - ostaní... Především díky výkonům tří zmiňovaných pánů dávám 4*. Pokud si je odmyslím, šlo by o průměr, trpící zejména v revolučních pasážích mnohdy značnou proklamativností a toporností. Nicméně třeba jen kvůli těm třem pánům to stojí za zhlédnutí.

plakát

Blaničtí rytíři (1968) (TV film) 

TV reportáž, v níž se Václav Voska vydal pátrat po blanických rytířích. V roce 1968 vcelku symbolické...

plakát

Buď zdráv, Kavkaze šedavý (1958) 

Reportáž z roku 1958 o výpravě československých horolezců na Elbrus. Byla by mnohem lepší, nebýt neskutečně pateticky deklamovaného komentáře.

plakát

Clown Ferdinand (1973) (seriál) 

01. Ferdinand und der Briefkasten 02. Ferdinand und das Hotel 03. Ferdinand und der Sportplatz 04. Ferdinand und die Ferien 05. Ferdinand und das Schloßgespenst 06. Ferdinand und der Fußball 07. Ferdinand und die Geisterbahn 08. Ferdinand und die Indianer 09. Ferdinand und die Schule 10. Ferdinand und die wilden Tiere 11. Ferdinand und das Wochenende 12. Ferdinand und die Winterfreuden 13. Ferdinand und das Fahrrad

plakát

Co dokáže počítač (1985) (pořad) 

Sledovat v roce 2018 pořad o tom, co dokázal počítač v roce 1985 je docela zábavné.

plakát

Comeback aneb legendy českého rocku se vracejí (1991) (pořad) 

Sestřih koncertu bigbeatových skupin z let 1963–1973, uspořádaný v roce 1991. Kromě Jiřího Schmitzera zahrály kapely Komety, Mefisto, Flamengo I., Session Hajniš, Primitives Group, Rebels, Blue Effect, Flamengo II. a Donald.

plakát

Concorde - Letiště 1979 (1979) 

Tu jednu hvězdu dávám jen proto, že Concorde bylo nádherné letadlo. Film si ji nezaslouží. Pokud to měla být komedie, tak je tam děsně málo humoru, pokud to bylo myšleno vážně, pak ten, kdo to vymýšlel, musel hodně přebrat. Concorde jako letadlo pro akrobacii by totiž jinak vymyslet nemohl.

plakát

Co to pískáš? (1967) (TV film) 

Zpráva o stavu fotbalových rozhodčích v Československu té doby. Pořadem provází tehdejší sportovní komentátor Vít Holubec.

plakát

Čas Alfonza Bednára (1979) (TV film) 

Nenechte se zmást zde uvedeným obsahem, s Plávkou to nemá nic společného. Je to hodně zajímavě pojatý dokument s a o Alfonzu Bednárovi, mj. autorovi scénáře ke snímku Slnko v sieti.

plakát

Čekárna (2014) (studentský film) 

Jak už píší jiní - od začátku je jasné, o co půjde. Přesto je člověk zvědavý, jak to bude ukončeno. Rozhýbaná, jakoby reportážní kamera, je zřejmě záměr, byť pro mne trochu rušivý. Výborná hudba, zvyšuje napětí.