Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (466)

plakát

Velká země (1958) 

Jeden z nejlepších westernů. Burl Ives v roli záporáka gentlemana asi top.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Filmu nechybí snad nic, co se od tohoto žánru očekává. Navíc je to lahodně naservírováno, tudíž 152 minut uteče jako voda. A i kdyby se nějaká ta moucha našla, tak jen za Jokera jednu hvězdu navrch... luxusní záporák.

plakát

Princ Mamánek (2022) 

Film, který má jistě řadu nedostatků, ale je natolik pohádkově alternativní a neotřelý, že mi poskytl dostatečnou porci zábavy a překvapení k 4* hodnocení.

plakát

Katakomby (1940) 

S Vlastou Burinanem & spol. už jsem viděl hodně filmů, ale ne úplně všechny byly nejpovedenější, tak jsem byl zvědavý, jak dopadne tenhle kousek. A musím říct, že i když se jistě najde pár lepších, tak jsem se nejednou opravdu od srdce zasmál, a to mi úplně stačilo ke plné spokojenosti.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tak to bylo super. Něco od westernu, něco od Tarantina, ... Film mi sedl se vším všudy, není moc co dodat. Nenudil jsem se při delší stopáži ani na chvíli a i příběh byl obstojně vystavěný.

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Fajnový animák o super hrdinech, kterému snad nic nechybí. Hvězda navrch za opravdu originální animované zpracování.

plakát

Blood and Bone (2009) 

70 % | Bojové scény opravdu výtečné, jinak ale docela průměrný snímek.

plakát

Mistrovská úroveň (2020) 

Škoda toho odfláknutého konce, ale i tak dávám za 4*. Když opomenu, že principem to samé už jsme tady měli Xkrát, tak to bylo svižné i zábavné.

plakát

MR 73 (2008) 

Perfektně ponuré a syrové drama o policistovi, který skončl na dně, a z onoho dna už se nedostal. Bez servítek. K dokonalosti chybělo málo.