Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (800)

plakát

Bullet Train (2022) 

Skvělá komedie. Dlouho jsem se tak nezasmál. Geniální zpracování, něco jako byl ve své době Tarantino. Na toho kluka Letchkovic si dám pozor... 🙂

plakát

Dobrá sestra (2022) 

Taková přetemnělá, depresivní atmosféra a celkem nezáživné.

plakát

Dvanáct do tuctu (2022) 

Takový docela zbytečný film, navíc s takovou BLM podprahovou reklamou... Chybí tomu vtip, zápletka a herci nemají ani trošku charizma...

plakát

Gumy - Pohřeb (2022) (epizoda) 

Za mě to není pecka, ale spíše takové "dá se". Nápad (námět) dobrý, provedení (scénář) horší. Místy chybí buď větší hloubka (vyžadovalo by to delší stopáž, a upřímně si myslím, že tohle na to nemá), nebo více potrhlého humoru á la lámání ruky... Kdo mě ve své roli neskutečně baví je David Švehlík. Což je ale více jeho zásluha, než zásluha scénáře. Ten si podle mne roli užívá, jen škoda, že není lépe napsaná. Richard má roli napsánu pro sebe, ale taky celkem nic moc, a to ho mám jako Havířovák rád. Batulková je stálice nováckých číčovin a nestojí za komentář. Její role je vcelku zbytečná. Díváme se na vše, ale myslím, že to upadne v zapomnění a pokračování už by snad ani být nemuselo, nebo s lepším scénářem a režií. Jestli chce Nova platit za takové počiny, tak to s ní jde fakt z kopce, a to že za to někdo platí, je ukázka, že to jde z kopce i s kulturou lidí.

plakát

Hádkovi (2022) 

Příjemné překvapení. Minimalistická až divadelní výprava, výborné a vtipné dialogy, dobré herecké výkony, dobrá režie. Sandra Nováková v roli podle mne zazářila. Tu roli si napsala evidentně na tělo. Film mne opravdu velmi pobavil.

plakát

Chlap - Amnézie (2022) (epizoda) 

První díl navnadil na další. Taková skoro detektivní zápletka, vcelku dobře zahráno, scénář neurazí a filmy na motivy skutečné události mám rád.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Na historický film tam historie bylo málo, skoro nic. Na akční film tam bylo tě akce sice přiměřeně, ale tak nějak bez návaznosti - samoúčelně. Dej tam tak nějak chyběl úplně.

plakát

Je mi ze sebe špatně (2022) 

Brilantní sonda do mysli lajkůchtivych, rozmazlených pipin a dnešní prekorektněné a přeinkluzivované doby... Až z toho šel mráz po zádech.