Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Zkrátka nejhorší díl ze ságy Star Wars a to tuto ságu miluju. Koukal jsem i na animované seriály, i novější trilogie je 1 - 3 je lepší než tohle.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Paráda! Dostal jsem přesně v co jsem doufal. Na nějaké drobnosti si není na co stěžovat. Jako u předchozího filmu se nemůžu dočkat dalšího filmu.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Svižný film s dávkou akce bez zbytečných okolků okolo použití síly a zodpovědnosti. Garfield se mi daleko víc líbil v roli Spider-Mana než Maguire a stejně tak Stone, vůbec mi nevadilo, že ve filmu chybí Mary Jane. Líbilo se mi, že film byl o něco bližší komiksu než předešlá trilogie. Doufám, že film vydělal dost peněz a natočí další díly. SPOILER ALERT ty jeřábníci byly možná trochu přehnaní.

plakát

Podfu(c)k (2000) 

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Přesně tenhle typ humoru mám rád, mí oblíbení herci v jedné anglické krimi komedii prostě si užívám koukání na tenhle super film.

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Moc pěkný film. Normálně tohle není typ filmu na který koukám ale lákalo mě vidět smrt v podání mladíka který se snaží pochopit lidské city. Pěkné herecké výkony a celkově dobré obsazení rolí. Pěkná atmosféra. Krásná hudba. Ani jsem si nevšimle dlouhé stopáže filmu.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Podle mě natočený akční film jak má být, na tenhle film jsem se těšil o něco víc než na jiné. Už jenom kvůli tomu složení a bál jsem se že to nakonec nebude stát za moc ale byl sem překvapen. Rozhodně se těším na druhou nálož. Sly ještě nepatří do starého železa.

plakát

Vrána (1994) 

Mam rád když "padouši" dostávaj na p*del, takže tenhle film mam moc rád hlavně mě k tomu přitáhla ta tragédie která se stala při natáčení. Svojí temnou a ponurou atmosférou mě to dostalo. Mimochodem další pokračování se s tim těžko srovnávají.