Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (8)

plakát

Mít s kým běžet (2006) 

některé scény jsou úchvatné, některé jsou vyloženě blbé. ostatní jsou dobré, takže jsme v plusu. dohromady to ale působí opravdu spíš jako sled scén, než jako film. a kdo ví, jestli to dává smysl i tomu, kdo neví, o co tu jde... všechno, v čem se film od předlohy odklání, mu prospívá. bohužel se ale filmu to, co knize, nepodařilo. totiž udržet čtenáře/diváka od první do poslední chvíle v pozoru, napětí a strachu o osud postav.

plakát

Vražda v Orient expresu (1974) 

velké zklamání. když celý film poutá vaši pozornost otázka, proč se finney rozhodl udělat z poirota trochu dementního, uřvaného cholerika se zpitvořeným obličejem, ani si nevšimnete těch ostatních postav. po půl hodině jsem začala stahovat verzi s davidem suchetem.

plakát

Vítr vane, kudy chce (2005) 

ten film by klidně mohl být o 10-20 minut kratší. takhle občas nudí a napíná mojí trpělivost (dokoukat/nedokoukat). celkový dojem je ale nadprůměrný, snad že tenhle film má co říct a ví jak.

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

tahle adaptace má prostě jinou atmosféru než předloha a keira je sice vynikající, ale není to elizabeth bennet. pokud se chcete pro tuhle klasiku opravdu nadchnout, doporučuju BBC series Pride and Prejudice z roku 1995.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

je to vynikající óda na člověka, který všechny kolem sebe zraňoval.

plakát

Bílá nemoc (1937) 

skvělé, ale nemůžu jinak, než jednu hvězdu ubrat za ten "happy" end.