Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (324)

plakát

Star Trek (2009) 

Nejlepší z ,,nových,, startreků, a celkově jeden z nejlepších vůbec. Poctivých 80%.

plakát

Underground (1995) 

Nevím no...trošku jak z jiného světa. Nepopírám umělecké kvality, ale nerozumím uplně tomu světu a ten svět se mi nelíbí. Moc rakijové a cigánské. Nechápu, jak někdo tomuhle připisuje politickou jednostrannost.

plakát

Bizarní jídla (2006) (seriál) 

Je libo kozí hlavu v polévce? Na slunci pár dnů odstátý ovčí mozek? No...vzpomenu si na hlášku komisaře Chimanského: ,,dal bych si roštěnou a brambory...,,

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Opulentní tří hodinový spektákl, kdy se toho na plátně děje opravdu hodně. Řekl bych že až moc...po druhém shlédnutí upravuji hodnocení: 80%.

plakát

Jak nás vidí svět (2017) (pořad) 

Někdy je to sranda, ale to v té Austrálii žijí jen arogantní blbové a vypatlané slepice nebo co? Odkojen Krokodýlem Dundeem, jsem žil v představě, že Australané jsou pohodoví týpci...nebo tam schválně vybírají pitomce do pořadu?

plakát

50/50 (2011) 

Ano, 50 na 50.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Tento ,,hit,, který láme rekordy ve sledovanosti, má budit zdání opravdovosti a ,,odhalit drsný život na severu Čech,,. V Mostě jsem nikdy nebyl, ale jedno vím jistě. Martin Hofmann hraje ,,Bohuša II,, až na to, že místo rádiovky nosí kšiltovku a že opakovaný vtip není vtipem. Seriál není drsný, ani autentický. Maminy 50 plus budou většinově kníkat blahem a s výrazem plným nadšení vykládat v práci, jaký výborný seriál ,,ze života,, viděly. Cituji: ,,Néé, to není jak Ulice, to je opravdu jak se žije v Mostě, ti cikáni tam...,,. Tento seriál je moc ,,český,,. Český v tom, že i ten zlý, je vlastně zlý tak na 50%, ten hloupý si dá nakonec říct a všechno to dopadne nějak konsenzuálně. Hodnocení je vysoce nadstřeleno. V nejlepším případě 60%. Za mě 40%. Ovšem, abych nezapomněl, leze z toho agitka politické korektnosti a multikulturalismu.

plakát

Říše slunce (1987) 

Těžká deprese a smutek. To je první co mě v průběhu sledování napadlo. I přesto že tohle nebyl úplně můj šálek čaje musím uznat, že film je to působivý. Trochu zvláštní postava chlapce ztvárněná Chrisem Balem, byla místy ,,forestogumpovská,, ale přesvědčivá, exteriéry monumentální a hudba skvělá.

plakát

Tiché místo (2018) 

Na první dojem dobré, na druhý už ne. Myslím že život každého jednoho pozemšťana by skončil v okamžiku, kdyby si ve spaní prdnul, začal chrápat, zakašlal nebo si kýchnul. Tolik ke scénáři. Jinak musím ocenit dobré herecké výkony.

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Trocha nostalgie, dnes už z televizního archivu...To ale nic nemění na tom, že je to opravdu skvělý seriál.