Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (84)

plakát

Sloužit Sáře (2002) 

Nebudu lhát, docela mě to bavilo. Matthewa Perryho miluju .. a jeho styl hraní takže to asi udělalo své.

plakát

Báječní muži na dvou kolech (2024) (TV film) 

Tak tomuhle se nedá snad nic vytknout :) Ten aspekt kterej do dokumentu vnesl Lukáš byl perfektní .. perfektní počin.. ..že jsme mohli být toho součástí ;)

plakát

Hořkých sedmnáct (2016) 

Jakmile jsem na film narazil, pouštěl jsem si ho velmi často. No.. musíte být opravdový loser abyste Nadine naplno chápali a ztotožnili se s jejím světem a chápali ji - Já, ta které se vše sere a tam venku jsou ti, kteří jsou šťastní.

plakát

Stejně jako syn (2006) 

Nalakovaný příběh odpovídající svému žándru "rodinný". Tomu, komu se to nelíbí spíš narazí na to, že to nebyl film určený pro něj.

plakát

Osmá třída (2018) 

Dávám 5. Skvělej a ještě jednou skvělej hereckej výkon Elsie Fisher.. Celý to díky ní bylo autenticky a o tom tenhle film byl.. Upřímně jsem se nasmá a bylo mi potěšením ho shlídnout.

plakát

Radioaktivita (2019) 

Mě vlastně trochu přišlo navíc že se tam míchala budoucnost, kteoru Marie nezažila... To kde se využívá radioaktivita ví tak nějak každý a nebylo nutné to tam cpát za každou cenu. Ale jinak průměrnej film. Nejzajmavější bylo se seznámit s jejím životem a proto jsem se na to díval..

plakát

Neznámá dívka (2016) 

Prostě takovej jakoby příběh no.. Ale díval jsem se na to když mi nebylo dobře takže to nemůžu férově ohodnotit..

plakát

Psychobitch (2019) 

Docela dost věcem v tomhle filmu jsem nevěřil.. Např několik výjmenuju. Přijde mi divné že by si holku, co si dělá co chce, nechali v jedné a té samé škole. Nemyslím si, že by takovej kluk, co se drží zpátky a byl tišší našel sílu překonat bariéru, kterou šílenákráva na začátku nastavila. Stejně tak si nemyslím že by holku bez zábran, jako byla ona zajímal tak uťáplej kluk, co se jí nechal po čas filmu "vést". V podstatě ona ho vedla a on byl jen takový ocásek a nechce se mi věřit že v reálu by tohle nějaká holka překousla. Ke konci filmu už převzal iniciativu ale ze začátku to byl dost ťuňťa. Jinak mě film bavil, protože mám rád Norské osvěžující prostředí a ledacos prominu. Byl to pěkný a originální, ikdyž jak jsem zmínil trochu nepravděpodobný, scénář který nepostrádal i hodně komediálních a trapných momentů. Viz. té trapné situace kdy jde po vás někdo na hajzl a vy víte že tam po někom zůstali hovna, načež je jasné, že tahle čuňárna bude přisouzena vám... Nebo trapné tancování na konci, kdy nikdo nechápe co děláte.. Vyrušení při masturbaci mámou, přičemž se k vám nahrne celá rodina xD Prostě jsem si nejednou zakrýval oči skrz trapnost situace a zároveň jsem se smál.. Takže takové komediální drama.

plakát

U-Turn (1997) 

Dost podobné Red Rock Westu ale bizarnější.. Ale věřím že to někoho bavilo, ten nekonečně se stupňující nepravděpodobněj a zamotanej nervydrásající ničim neutěšenej bizár. Ikdyž to bylo natočené hezky

plakát

Sirotek: První oběť (2022) 

Kdyžby jí teroeticky bylo furt 10, byl by to asi dost šikovnej puclík do skládačky.. mladší bráška the best jedničky. Ale vzhledem k tomu, ač se tvůrci snažili, bylo vidět že už je starší. Těžko jim to zazlívat.. To se prostě zamaskovat nedá.. Leda by to udělali počítačem jak avatara. Musím pochválit že zápletka mě příjemně překvapila.. a konec pěkně zapadl k prvnímu dílu. Ale reálně je to spíš Béčkovej film