Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie

Recenze (6)

plakát

Kaguja-sama wa kokurasetai: Tensaitači no ren'ai zunósen (2019) 

Docela zklamání. Celkový herecký výkon dosti mizerný. Jakýkoliv "šokující" moment vypadá, jakoby hercům někdo strčil do zadku anální kolík. Fujiwara se chová, jakoby prodělala dvě mrtvičky, Ishigami se vůbec neprojevil jako počítačový génius. První polovina filmu se víceméně držela jak anime, tak mangy, ve druhé spíše potřebovali splácat nějaký rozumný závěr, a taky jim asi došli herci.

plakát

Hentai ódži to warawanai neko. (2013) (seriál) 

Slabší průměr. Propíráme se bahnem psychických zranění, tak jako to bývá u anime tohoto typu. A jakmile se přebrodíme nelogickým bahýnkem zcela nesmyslného randění jednoho chlapce s pár děvčatami, tak skočíme do emocionálního závěru, který má potenciál na to, vypotit z vás jednu kapku slané vody z oka.

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Efekty - pěkné. Hudba - nadprůměr. Ale co se týče příběhu, zdál se mi až příliš nahuštěný a komplikovaný. Místy i nereálný. Například ruská uklízečka, která šplhá po kabelech a skáče z plošiny na plošinu obratněji než Princ z Persie mi přijde už hodně přitažené za vlasy. Ale budiž. Jen bych asi ocenil, kdyby to roztáhli do 3 dílů, tak jako Matrix.

plakát

Neutečeš (2014) 

Vcelku dobrý horor s vynikající hudbou. Několikrát jsem měl během sledování chuť vyskočit ze sedačky a zakřičet na hlavní hrdinku: "Za tebou!", jako v divadelním představení pro malé děti. Jen ten děj mě trochu zklamal, hrdinové se plácají na místě snad 70% filmu.

plakát

Lucy (2014) 

Krásná myšlenka, ale provedení pokulhává. Alespoň co se týče druhé třetiny filmu. Mimozemský, černý počítač, který vyšel z ruky krásné, prsaté blondýnky už na mě bylo prostě moc. Ale budiž. Nicméně mě velmi zaujaly vizuální efekty, a teď nemyslím levitující asiaty či změnu barvy vlasů. Myslím tím ilustraci elektromagnetických vln či metabolismus stromu. Nicméně takový film už tu byl, takže nic nového mi Lucy nepřinesla.