Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (156)

plakát

Policejní akademie (1984) 

Americká klasika, která vždy pobaví. Ostatní díly už jsou jen slabým odvarem a po odchodu Mahoneyho klesá kvalita zbylých filmů až k samotnému dnu.

plakát

Dva supernosáči (1983) 

Nejslabší komedie s nosáčema, trapný humor a trapný příběh. Hvězdičku dávám kvůli nostalgii, jinak je to nehorázná slátanina. Kdo se chce s nosáčema trochu zasmát, nechť zvolí film 2 nosáči tankují super. To je komedie naprosto jiného kalibru.

plakát

Velký bazar (1973) 

Tentokrát Bažanti pomáhají Michelovi Galabruovi zachránit jeho krámek, který postupně začne krachovat poté, co se přímo naproti němu postaví supermarket. Zkrátka klasika-gagy, nezapomenutelné hlášky.....tak to má být.

plakát

Blázni ze stadiónu (1972) 

Opět neváhám, opět 5 hvězdiček. Tentokrát přesun z vojenského prostředí do sportovního prostředí. Nechybí Jacques Seiler, skvělý výkon ale podává také Paul Préboist. Dabing je trochu netradiční, ale nijak neubírá na kvalitě filmu.

plakát

Bažanti jdou do boje (1974) 

Jasných 5 hvězdiček, povinnost pro fanoušky komedií. Spousta nezapomenutelných scén, vtipných gagů a hlášek. Nejlepší komedie s Bažantama.

plakát

Čtyři sluhové a kardinál (1974) 

První díl se řadil k lepšímu průměru, toto nemá daleko do kategorie odpad. Zbytečný film a 1 velká nuda.

plakát

Čtyři sluhové a čtyři mušketýři (1974) 

Bažanti mi více sedí ve vojenském prostředí, ale tady to nedopadlo úplně nejhůř. Komedie plná záměn a převleků (a s tím také plno omylů). Závěrečné nakopávání do zadku nemá chybu a řadím jej do toho nejlepšího z celého filmu.

plakát

Polibky z Hongkongu (1975) odpad!

Suverénně nejhorší film s Les Charlots, trapné vtipy, nudný příběh. Tomudle se raději vyhněte.

plakát

Bažanti jedou do Španělska (1972) 

Jeden ze nejslabších filmů s Bažantama. Chybí mi tu Jacques Seiler, který k této partě patří. Změna dabérů se dá celkem snést (vzhledem k tomu, že se k nám tento film dostal později). Ale příběh nic moc.

plakát

Blázniví bažanti (1971) 

Klasika, která snad nikdy nezestárne. 5ce mladíků se rozhodne založit hudební skupinu, vše jim vychází, úspěch se dostaví poměrně brzy. Vše ale zkomplikují povolávací rozkazy na vojnu. A zde narazí na nekompromisního seržanta Bellecka, který jim připraví perné chvíle. Hoši se ale jen tak nedají.