Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (214)

plakát

Adoration (2013) 

Pro mě velké překvapení. Příjemné minidrama, vygradované, ale držené stále na uzdě. Všem čtyřem hlavním představitelům to skvěle fungovalo, ale Robin Wright byla s Xavierem Samuelem krapet přesvědčivější...

plakát

Ahoj, Marie! (2011) (koncert) 

Koncert byl krásný (živý i ze záznamu), ale škoda, že to nedodržela a zase koncertuje. Bylo to velké rozloučení s veškerou pompou, které se nakonec změnilo ve frašku. To mě docela mrzí.

plakát

Aladinova nová dobrodružství (2015) 

Docela jsem se na tenhle film těšila. Ale bohužel zklamal všechna má očekávání. I od Audrey Lamy a Michela Blanc bych čekala asi lepší výkony. Velká škoda...

plakát

All Inclusive (2019) 

Je mi docela líto, že banda kolem Thierryho Lhermitta točí s Fr. Duboscem takové tuposti. A přitom všichni umí být tak skvělí!

plakát

Amazonský kód (2012) (TV film) 

Zajímavý, ale pro mě částečně smutně končící dokument...

plakát

Amonit (2020) 

Film je výborně natočený. Hudba, kamera, scenérie, herecké výkony, dialogový minimalismu. Všechno bylo perfektní. Jen si myslím, že Mary Anning by si zasloužila trochu jiný film. Byla to pozoruhodná žena. Na svou dobu velmi osobitá.

plakát

Angelika (2013) 

jedna za přebraný scénář...

plakát

Angelika a král (1966) 

Dávám pět hvězd - zejména pro úžasný dabing, předně pak paní Libuše Švormové a za hudbu.

plakát

Annie Girardot, ainsi va la vie (2008) (TV film) 

Krásný dokument o velké herečce, který je zaplněn výpověďmi přátel i Annie samotné. Spousta citů a ve finále i bolesti.

plakát

Arrêtez-moi (2013) 

Závažné téma, zajímavě zpracované. Miou-Miou i Sophie Marceau zahrály své role na výbornou. Některé scény mi naháněly hrůzu, naštěstí byly i momenty, které lehce vyvažovaly to hrubé zrno... Chápu Sophie, proč se chce nechat zavřít a chápu Miou-Miou, proč ji zavřít nechce... Konec je pravdivý a dojemný.