Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (908)

plakát

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015) 

5.díl Mission: Impossible - Národ hajzlů se opravdu povedl a drží hodně vysoko laťku, hned po třetím nejlepším díle série :-P

plakát

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 

Po třetím díle opět paráda a navíc už mi přijde, že to nezáleží jenom na samotném Tomíkovi, ale hlavně první týmovka, která šlape. Brad Bird svůj první hraný film zvládl excelentně :-)

plakát

Mission: Impossible III (2006) 

Bezkonkurenčně nejlepší díl z celé série. Tom Cruise valí z akce do akce, pěkná Michelle Monaghan, Philip Seymour Hoffman boží. Parádní akce, která rozbuší srdce a posadí prdel na prdel. Boží a zároveň srdcovečka! :-)

plakát

Mission: Impossible (1996) 

Tom Cruise jako agent Ethan Hunt je zrazen a obviněn ze zločinu, který nespáchal. Rozhodne se pátrat na vlastní pěst a najít pravého viníka. Brian De Palma pojal první díl spíše jako špionážní thriller, který ale zase na druhou stranu obsahuje památné scény, které se později parodovaly.

plakát

Den nezávislosti (1996) 

Abych se přiznal po prvním zhlédnutí jsem měl smíšené pocity a čekal něco víc a úplně jiného. Když jsem tomu dal ale po letech znova šanci a věděl do čeho jdu, změnil jsem názor a dnes tenhle počin považuji za skvělé dílo. Samozřejmě nechybí v něm patriotismus a že vlastně celý svět je jakože jenom USA apod. Má to super efekty, akci a povedené hlášky. Will Smith jednoho ufouňáka natankuje a přivítá ho na zemi :-) Jeff Goldblum je taktéž parádní. Bill Pullman jako prezident :-) Randy Quaid se taktéž zapíše do dějin :-) Nakonec to je to pravé ořechové :-)

plakát

Lovci lvů (1996) 

Klasika, která nabídne hodně napínavou podívanou. Val Kilmer hraje přesvědčivě a dostává se pod kůži. Ve chvíli, kdy se na scéně objeví Michael Douglas, zpečetí a přidá na kvalitě. Zlo v podobě nebezpečných lvů a hon na nich + celkové finále, je naprosto bombová a konec emoční. Pěkná hudba a střih. U mě totální spokojenost a oba palce nahoru!

plakát

Vřískot (1996) 

Skvěle vymyšlený horor od začátku až do konce. Vrah má parádní masku, která je již dneska známá po celém světě. Pamatuji si, že byl pro mě tenkrát celkem šok Drew Barrymore, která byla všude psaná jako hlavní hvězda a pak... :-) Tento díl Vřískotu + Tajemství loňského léta si o pár let později vzala do parády parodie Scary Movie: Děsnej biják :-D

plakát

Nevyhrožuj (1996) 

Černá komedie, které musíte přijít na chuť a pak se začnete bavit.

plakát

Operace: Zlomený šíp (1996) 

Jako milovník akčních filmů požaduji u tohoto žánru 3 věci. 1 - Hlavní hrdina ( sympaťák ). 2 - Hlavní padouch ( hajzl ) a 3 - Závěrečnou bitku mezi nimi. Jelikož tento film splňuje všechny moje požadavky a obohatí ho navíc slušnou akci, hláškami + se vším, co k tomu patří, budu nadmíru 100% spokojen.

plakát

Střelený (1996) 

Super akční komedie, ve které válí Adam Sandler s Damonem Wayansem + VHS dabing a je o zábavu postaráno.