Reklama

Reklama

Nevyhrožuj

  • USA Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (více)
Trailer

Obsahy(1)

Paródia na filmy afroamerických režisérov z 90. rokov, ktorí opisovali príbehy farebných a iných menšín žijúcich v štvrtiach amerických veľkomiest, o každodennom násilí a kriminalite. Všetko sa točí okolo gangsterského života v gete, predsudkov voči farebným, prostitúcii, korupcii polície a sexisme. Ashtray (Shawn Wayans) - čo po ang. znamená popolník - žil po svojom narodení u jeho matky. Ale teraz sa z neho musí stať "pravý muž", ktorého z neho dokáže spraviť iba jeho otec. Preto sa nasťahuje do jeho domu. Znovu stretáva svojich starých príbuzných; jeho bratranca Loc Doga (Marlon Wayans), blaznivú starkú, kamarátov Loc Doga a mnoho ďalších obyvateľov štvrte. Jeho život sa mu zmení, až keď spozná mnohodetnú mamičku Dashiki (Tracey Cherelle Jones)... (demonikus)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

zlabus 

všechny recenze uživatele

Udělat parodii na "bratrské filmy" je super nápad, protože přeci jen paradovat je co. Bohužel Wayansové se po slušném rozjezdu postupně utápí v balastu černošských komedií. Trapné vtipy postupně přehlušují poměrně humorné popkulturní narážky a film ztrácí na obrátkách. Škoda kdyby se udrželo tempo prvních pár minut šel bych s hodnocením výrazně výš. Takhle je to jen další tuctovka, která prošumí hlavou a za měsíc nebudu vědět, že jsem něco takového viděl. ()

Hermez 

všechny recenze uživatele

Komedie, která vytahuje veškerá černošská/huličská a ghetto klišé a navzájem je násobí. Na nic si to nehraje a nesnaží se tvářit "vyvoněně". Vezmu-li tohle vše v potaz, je to prostě skvělý. Ve svý době jsem u toho uchc*val smíchy a opravdu nic víc nepotřeboval řešit. Přesně proto v rámci žánru a doby dávám asi tak 4,5* ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Na toto je potřeba mít správnou náturu nebo alespoň být tolerantní vůči jinému stylu humoru. Moje kafe to zrovna nebylo, co si budeme nalhávat. Ale vůbec jsem se nenudila. Byla to v první řadě šílenost a v druhé řadě...... šílenost :D některé scénky se povedly, občas to byla opravdu prča, ale místy bych měla chuť dupnout scénáristovi na kuří oko. Sem tam to jednoduše bylo trapné, místo aby to pobavilo. Ta hranice mezi srandou a trapasem byla velice tenká a celý film se z tohoto pásma nehnul, pořád na hraně. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další ztřeštěná nigga komedie, nebo-li spíš parodie na skvělý film Boyz n Da Hood, jenž má pár velmi vtipných momentů ale bohužel má více těch trapných a rádoby vtipných momentů! Také mi tato komedie dokázala, že bratři Shawn Wayans, Marlon Wayans a Keenen Ivory Wayans jsou opravdu nehorázný magoři, kteří jsou schopní hrát ve všem a dokáží zahrát snad cokoliv. Nejlepší v tomto filmu byl zcela jistě Marlon Wayans coby " big gangsta " Loc Dog, díky němuž jsem se pár krát i zasmál, jelikož měl solidní hlášky, dobrý ksichty, hodně dobrý bouchačky a nehorázně sexy řůžové bačkůrky ( už vím o co si napíšu Ježíškovi ), prostě gangster jak má být. Myslím, že je to jednoznačně komedie na jedno zkouknutí a pokud bych jí měl vidět někdy znovu, tak až tak za pár let! ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Milujem parodie, ked maju co to ponuknut divakovi, aby ho zabavili svojimi absurdnostami. V tomto pripade sa jedna o prepadak, kde humor je absolutne trapny a nic mi to nehovorilo. Este aj obsadenie kde najviac prevladaju cernosi fakt nemusim. Cernosske filmy nechapem a preto u mna prehravaju na plnej ciare. Pre mna jednoznacne je to zbytocny film. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Po skončení záverečných titulkov nasleduje ešte jedna scéna. (figis20)

Reklama

Reklama