Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (175)

plakát

1917 (2019) 

Krásně natočené nic.

plakát

Conscience Point (2019) 

Zajímavá sonda do rezervace indiánů Shinnecock, jejichž původní domovinou je i Long Island New Yorku. Poslední území jejich rezervace je teď u Southhamptonu, které se stalo oblíbeným místem miliardářů, čímž zesiluje tlak na jejich území a výstavbu. Ale všude v okolí jsou jejich pohřebiště. A z posvátných kopců jim udělali golfové hřiště na kterém se hrálo US Open :-(

plakát

Čertí brko (2018) 

Písničky velká tragédie, jen na umělé natáhnutí stopáže.

plakát

The Bygone (2019) 

Asi jsem omylem čekal film, který se zabývá více do hloubky problematikou MMIW (Missing and murdered Indigenous women). Ale je to jen taková podprůměrná kovbojka a lovestory.

plakát

Krásy divokého Slovenska (2015) (TV film) 

Kvalita přibližující se dokumentům BBC o slovenské fauně? To si nechám líbit!

plakát

Guy Martin: Den D (2019) (TV film) 

Pořady s legendou TT na Isle on Man jsou vždy zajímavé, tenhle patří k těm slabším. Ale jen proto, že předešlé nasadily vysoko laťku.

plakát

Princip slasti - Epizoda 1 (2019) (epizoda) 

Na webu ČT je verze 18+, kde jsou o trochu brutálnější záběry na tělo oběti, ale hlavně - je to verze s titulky. Verzi s dabingem jsem neviděl, takže nedokážu posoudit, zda je tak otřesný, jak popisují ostatní uživatelé.

plakát

Tylko nie mów nikomu (2019) 

Těžké se na to jen dívat, natož něco takového prožít... Pevně doufám, že se postoj církve k pachatelům těchto činů výrazně změní.