Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (454)

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté zklamání. Při sledování snímku Men in Black: International Vám přijde, že tohle má s původními filmy společný snad jen název. Režisér F. Gary Grey totiž tento počin pojal jako nějakou křiklavě barevnou, logiku postrádající jízdu mezi kontinenty, kde se v mezičase řeší migrace a feminismus, pročež zcela postrádá duši a je zoufale nudná a prázdná. Upřímně, vyjma několika pěkně nasnímaných sekvencí, které jdou ještě navíc spočítat na prstech jedné ruky, mne nezaujalo zhola nic. Men in Black: International je tedy v mých očích opulentní, avšak zcela zbytečnou podívanou, na níž je až bolestivě vidět, jak se Tessa Thompson nepřirozené pitvoří a že Chris Hemsworth je bez kladiva zcela nezajímavou postavičkou. Tohle vážně bolelo. PS. Co tam KRUCINÁL dělá Liam Neeson?! „Always remember: the universe has a way of leading you to where you're supposed to be, at the moment you're supposed to be there.“ ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Film je sice sci-fi, ale mohlo by to mít apson logické scény. Když sedím na nějaké kosmické motorce před desítkami lidí a vyblejsknu jim oči, protože mě viděli sedět na kosmickém křápu, určitě to nepomůže, když před těmi samými desítkami lidí, na tom samém vesmírném křápu odjedu. No a když se ocitli v poušti, jasně že. Rozděláme si tam ohýnek. Běžně se to dělá. Dříví se tam taky lehce shání. Proč ne. Je to slabé. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Znie to akoby som bol degradovaný a povýšený zároveň.“ Nechcem sa hrať na kazateľa, ale pri filmoch ako tento človeku napadne, že svet je nefér. Máte množstvo talentovaných ľudí, ktorí ak by dostali príležitosť, mohli by tvoriť parádne filmy. Namiesto toho nejaký fušer, ktorého stredné meno by mohlo byť Nuda, dostane 110 miliónov a natočí TAK strašne neviditeľný film, po ktorom neštekne ani pes. A to poznám všelijakých psov. Ale po tomto by neštekli fakt ani ony. Zúfalo nudné. Takmer ma to až bolelo pozerať. Cameá (mopslík, šváby) to fakt nezachránia. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když jsem se po dvaceti letech vrátil k prvním MIB, kteří zápolili se šmejdem z vesmíru, byl jsem poměrně rozladěný. Bláznivé triky fungovaly ve všech dílech, ale vždy šlo o vítězství nápadu nad příběhem, který silně pokulhával. Chybělo tempo, dokonce i humor nebyl tak účinný, jak mohl být. Platilo to i pro další pokračování. „Čtyřka“ není výjimkou, jen tvůrci přidali značnou dávku feminismu, protože tenhle hon na mimozemšťany už není ryze pánskou záležitostí. Tessa Thompson (furt nevím, zda se mi herecky líbí či nikoliv) je od dětství posedlá vesmírnou existencí, v dospělosti dokráčí do tajné vládní agentury a doufá, že se stane její součástí. K sobě ji dostane kořen Chris Hemsworth a nenáročný děj může pokračovat. Stejně jako nuda. Chemii nebo hašteřivost mezi těma dvěma nečekejte. Stejné je to s napětím nebo humorem, což zamrzí nejvíc. Výsledek má sice místy vymazlené triky, ale jinak je rozpačitý a na zadek z něj asi málokdo padne. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Thor a Valkýra tentokrát čelí neméně nebezpečné hrozbě než v Ragnaroku a navíc se musí vypořádat s tím, že neví, komu můžou vlastně věřit. Nejnovější Muži/Ženy v černém vypadají vizuálně sice pěkně, avšak během těch dvou hodin nedojde k žádnému pořádnému zvratu a člověku se nedostane řádné akce, ani humoru. Film utíká, stejně jako jeho hlavní hrdinové, ale člověku je vesměs jedno, jak to s nimi vlastně dopadne - celé to postrádá nějaký větší potenciál a náboj. Ani maličká role úžasné Emmy Thompson tomu nepomohla. Škoda! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Natáčelo se od července 2018 v Londýně, poté se pokračovalo v Maroku, Itálii a New Yorku. (rakovnik)
  • Slnečné okuliare, ktoré agenti nosia, sú exkluzívnym dizajnom značky Police z portfólia De Rigo. (chesterko)
  • Původně měl mít film premiéru 17. května 2019, ale premiéra byla přesunuta na 14. června 2019. (Varan)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama