Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Volha (2023) (seriál) 

Prostě skvělé... Na Volhu se dá koukat pořád dokola.

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Vizuálně hezký, ale zkrátil bych úvodní hodinu a přidal na závěrečném rozuzlení... Přiznám se, že jsem tam nestačil vše pobrat.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Jaj to je průser :) Trochu nekonzistentní dílko..

plakát

Osm hrozných (2015) 

Jak začít, je toho tolik co k tomuto snímku napsat, i dva dny po shlédnutí, jsem plnej dojmů. Myslím, že Tarantino si s tímhle filmem opravdu vyhrál, mazlil se s ním jako s první láskou... Cit pro scénář, detail, kameru, dialogy atd... Vše co tady jiní kritizují (krev, brutalita, stopáž, dlouhé dialogy...) to vše do toho filmu prostě patří, bez toho by to byla obyčejná tuctovka, kterou natočí kdokoliv. Zvlášť je třeba vyzdvihnout herce, pro Tarantina musí hrát úplně jinak než pro jiné režiséry, je to úžasný je pozorovat i v těch nejobyčejnějších rolích. S. L. Jakson rozkrývá pointu příběhu stejně legendárně, jako kdysi přeříkával svůj Ezechiel 25:17. "Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby...". To se prostě neomrzí. :) Film v žádném případě není předvídatelný, pořád je třeba se soustředit na to co se stane a proč se to stane. Zároveň si můžeme být jistí, že se stane něco jiného, než jsme zvyklí vídat od jiných režisérů. Prostě pro mě osobně velký zážitek, umocněný skvělou hudbou. Těšim se až to uvidím znova.

plakát

Most špiónů (2015) 

Kvalitně natočené, ale značně jednoduché a nezáživné drama.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Jednička byla vyváženější, vtipnější a taky to byl užasnej moment překvapení. Dvojka jedničku trochu vykrádá... bohužel, pro mne zklamání :(

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

V kině jde o nezapomenutelný audiovizuální zážitek !!! 3 hodiny přilepenej očima na plátně bez myšlenek na únavu a hlad... to se mi dlouho nestalo :)

plakát

Pan Popper a jeho tučňáci (2011) 

Myslím, že tato komedie nezklame děti ani rodiče. Svižně a vtipně natočená komedie, která více méně připomíná film Lhář lhář. Jim Carrey rozhodně nezaostává za svými obvyklými výkony a výbornou vizuální stránkou tohoto filmu. Nedá se než doporučit. Nudit se a koukat otráveně na hodinky rozhodně nebudete.